elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Ακούστε λίγο αυτό το μικρό clip, και βοηθήστε με να αναγνωρίσω τι τύπο reverb χρησιμοποιεί ο Robert Cray Your browser does not support the HTML5 audio tag εδώ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Αν και δεν είμαι κιθαρίστας.. θές να παίξεις αυτό το μικρό κομματάκι ξερά εσύ και να το στείλεις (ανεβάσεις) ωστε να πειραματιστώ και να κάνω μια προσπάθεια να το βρώ το reverb; Αν καταφέρω κάτι στο στέλνω πίσω και το ακούς κι εσύ. Επειδή είναι μικρό ανεβασέ το και σε wav αν θες ή mp3 στα 192. Δεν ξέρω αν είναι φασαρία αλλά ίσως σε βοηθήσουμε καλύτερα έτσι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Πιστεύω ότι πρόκειται για κάποιο hall reverb... Δεν ακούω το slap echo που αφήνει στην ουρά του το spring reverb συνήθως, οπότε ψηφίζω hall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Δεν βρίσκομαι μπροστά στα Genelec αλλά εκ πρώτης ακρόασης μάλλον για ένα κορυφαίο (Lexicon. TC, κλπ) medium hall ή chamber πρόκειται. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Αν και δεν είμαι κιθαρίστας.. θές να παίξεις αυτό το μικρό κομματάκι ξερά εσύ και να το στείλεις (ανεβάσεις) ωστε να πειραματιστώ και να κάνω μια προσπάθεια να το βρώ το reverb; Αν καταφέρω κάτι στο στέλνω πίσω και το ακούς κι εσύ. Επειδή είναι μικρό ανεβασέ το και σε wav αν θες ή mp3 στα 192. Δεν ξέρω αν είναι φασαρία αλλά ίσως σε βοηθήσουμε καλύτερα έτσι. :) Ορίστε το Your browser does not support the HTML5 audio tag clipaki μου γραμμένο κατευθείαν μέσω Behringer στο PC... :oops: :oops: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Για άκου αυτό: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/x_pap/elias_robert_x.mp3 ; Σόρρυ αλλά δεν είχα πολύ χρόνο αυτές τις μέρες :( :oops: Δεν ξέρω αν πέτυχα τίποτα αλλα ακούγεται πολύ ωραία η κιθάρα σου.. μου φάνηκε ότι έχεις πολύ θόρυβο όμως.. Έκανα μερικές δοκιμές με plug-in reverbs (δεν έχω lexicon :( ) και έβγαλα λίγο θόρυβο.. δεν πείραξα τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Αν και δε μπορώ να κρίνω γιατί τώρα τα άκουσα στο γραφείο από τα ηχειάκια του PC, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι κοντινό ;) Ίσως ήθελε λίγο μικρότερο μέγεθος του φανταστικού χώρου που δημιούργησες, γιατί άπλωνε λίγο παραπάνω από ότι του Cray. Πάντως ο τύπος είναι μάλλον αυτός ;) Τι reverb χρησιμοποίησες τελικά? ΥΓ: Ο θόρυβος ήταν επειδή έγραψα την κιθάρα βιαστικά, καρφί στην Behringer και ήμουν κοντά στα μόνιτορ... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Χρησιμοποίησα το reverb του izotope ozone (plate 40%) στο μάστερ κανάλι στο cubase. Έμοιαζε να είναι κοντινός ο ήχος γιαυτό διάλεξα αυτό και όχι γιατί θεώρησα πως αυτόν τον τύπο χρησιμοποιεί το original. Σίγουρα θα έχουν περάσει κάποιο ακριβό μηχάνημα από πάνω και μόνο να το προσεγγίσω μπορούσα :( . Γαι να μοιάσει πιο πολύ το δικό σου με το δικό του θα ήθελε και λίγο τονισμό μέχρι και τα 500hz.. ήταν πιο γεμάτο εκεί το original. Αλλά επειδή έψαχνες μόνο το reverb δεν ασχολήθηκα. Είχες λίγο θόρυβο και μια κορυφή στις 13khz που τα καθάρισα.. δεν ξέρω αν παραμόρφωσα το σήμα. Πάντως μάρεσε έτσι πως ακουγόταν που έπαιζες εσύ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Πάντως μάρεσε έτσι πως ακουγόταν που έπαιζες εσύ :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση