elavd Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Αμάν ρε elavd μεσημεριάτικα... Αυτή άμα τη δει ο Spielberg θα γυρίσει το Indiana Jones 4... :) :) :) :lol: :lol: :lol: Αυτή η κιθάρα πάει σετ με αυτό το ντύσιμο: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Conan : Raider Of The Lost Stratocaster (σε μικρό ρόλο η Παπάρις Χίλτον). :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Εμένα μου έκανε κλικ η κατασκευή custom μπράτσου... Δώσε Τάκη κάποιες πληροφορίες για δυνατότητες' date=' κόστος κλπ [/quote'] να καποιες φωτο απο το καινουριο φανταστικο μανικι που μου εφτιαξε ο σακης "lyssas" καζακης(πρων sarissa).το μανικι αυτο για οποιον ενδιαφερεται πουλιεται με ή χωρις τα locking sperzel επειδη ..τερμα οι πειραματισμοι για εμενα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Ο ...κουβάς, ο κουβάς... και το αθλητικό ....πόσο πάει? :lol: :lol: P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 :lol: :lol: ο κουβας ειναι για τα νερα του air-condition και το παππουτσι ειναι του διπλανου γειτονα και το εχει ο σκυλος μου για να το δαγκωνει... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Ωραίο μπρατσάκι φαίνεται takis :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 Το σκουπόξυλο είναι ... συμβολικό??? :P :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2006 :P :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2006 Τάκη, έχω κάτι πράγματα για πούλημα στο eBay....θα μου κάνεις την φωτογράφηση για να τα "σπρώξω" πιο εύκολα??? Βλέπω έχεις "άποψη" και "στύλ" ως φωτογράφος..... If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2006 καλα καλα λεγε τετοια εσυ και απο παρασκευη που ανεβαινω στο νησι θα δεις τι θα παθεις... 8) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση