SpyrosCh Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια και λίγα είναι. Κερασμένο τσίπουρο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Κερνάς. ;) +1 τα υπολοιπα στο κερασμα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο σου Νικόλα ,πάντα επιτυχίες ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Νικόλα! Είμαι περήφανος για εσένα!!! Σοβαρά! Χαίρομαι και για εμένα! Επιτέλους ξέρω έναν διάσημο! ;D Και πάλι μπράβο και ΠΑΝΤΑ επιτυχίες! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Να είστε καλά όλοι! Σας ευχαριστώ... :) Πώπω... καλά είναι τέλοιο (το αίσθημα που έχω γιατί αλλιώς δεν έχει γίνει κάτι άλλο από εχτές...) Θα σας κρατάω ενήμερους αν γίνει κάτι ενδιαφέρον. :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Νικόλα συγχαρητήρια. Πάντα τέτοια. Θα τα πούμε κι από κοντά. Όσο για το Σάββατο (ναι, θα εμφανιστεί επί σκηνής και ο Bafta Winner, Nikolas) θα σε κεράσουμε κι εμείς Baftoυς. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 And the winner is one of us...our Nicholas!! Συγχαρητήρια φίλε! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια Νικόλα "μας" και σε όλη την ομάδα! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το θέμα του παιχνιδιού. Η κατηγορία Secondary Learning αφορά games για ηλικίες 11-16. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Οκ... 11 μπορεί να είναι λίγο νωρίς... αλλά τι ξέρουν οι Άγγλοι; ... Αφεντικό, ευχαριστώ που άλλαξες και τον τίτλο του θρεντ, γιατί... μες στην χαρά μου ούτε το σκέφτηκα τι να γράψω! Και ευχαριστώ για τα καλά λόγια και εσένα και όλους σας... :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Νικόλα. Και σε ανώτερα.B-) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση