Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Τι κράζεις φίλος; Είστε και οι δύο με τα μηχανήματα του... καστανά ;D i mac κλπ, τον απείλησες ότι δεν θα του ξαναμιλίσεις ;D αν δεν κερδίσει... Σκέφτηκα μήπως εδώ έχει περιπλεχθεί καλλιτεχνικό ειδύλιο :) και δεν το έχω πάρει χαμπάρι... Άσε δε που τα σχήματα του Circus ξεφυτρώνουν σαν τα...μανιτάρια ;D Κοίτα... για να υπάρχει σχήμα θέλει τουλάχιστον 3 σημειά, και ευθείες, κλπ... Με δύο σημεία (ντουέτο), άντε μια γραμμή να τραβήξεις... σχήμα δεν είναι, ντουέτο είναι. Για το χρηματικό να ρωτήσετε τον manager μου παρακαλω. Και μέχρι την Παρασκευή θα βρεθώ με τη φιλενάδα μου την Britney να μου πει πως να φέρομαι in public και καλά... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Για το χρηματικό να ρωτήσετε τον manager μου παρακαλω. Σιγά μην βρεί ο manager σου άκρη με τον τσίπη το Κώστα...Πήγαινε παίξε τώρα και άλλη φορά να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Και μέχρι την Παρασκευή θα βρεθώ με τη φιλενάδα μου την Britney να μου πει πως να φέρομαι in public και καλά... :P Μια και έγινες star, τώρα, προτείνω να αντικαταστήσεις τα κόκκινα γυαλιά του avatar σου με γυαλιά ηλίου, για να μη σε τυφλώνουν τα φώτα της δημοσιότητας. 8) :P ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Νικόλα είχα δει το thread από κινητό και όταν ήρθα σπίτι να ποστάρω δεν το έβρισκα :o Συγχαρητήρια και εύχομαι να σου ανοίξει πολλά μονοπάτια ;) broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο!! Πολύ χάρηκα που το πήρατε τελικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 [move]Συγχαρητήρια !!![/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Νικόλα! :D http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Ω ρε παιχτη! ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑ!!! Και εις ανωτερα ρε φιλε! :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 [move]ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ !!![/move] Όλοι συγχαρητήρια θα του λέμε!; Να έχει ποικιλία! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια Νικόλα!!! (Αφενός μου είχε διαφύγει το θέμα αφετέρου αξίζει ένα bump ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση