audiokostas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Δύο μπάσα και μία κιθάρα κουβαλάω πίσω... τίποτα άλλο. Και μην ακούσω τους κρουστούς να πουν κουβέντα... :P Δεν θέλω για μενα ρε συ. Για τα παιδιά μου Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Φίλες; Κατερίνα: Λεχώνα Τιτίκα: Λεχώνα Mary: Έγκυος Cathrine: Lesbian... Ναι καλά... 1000 φορές με τους κάγκουρους σε μία Pub... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Νικόλα. Και μόνο ότι είσαι υποψήφιος είναι σαν να το έχεις κερδίσει. 8) Παρόλα αυτά... σήκωσε το το τιμημένο ;D +1000 Και να μην το σηκώσεις όμως, δεν χαλιόμαστε :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Νικολάκη...ξέρω ότι λάδωσες ;D...αλλά και έτσι είμαι περήφανος για σένα!!!! Και να μην το σηκώσεις όμως, δεν χαλιόμαστε :) Ηττοπάθειες δεν θέλω 8) >:(....Νικολάκη, εάν δεν το σηκώσεις...να μην σε ξαναδώ στα μάτια μου!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Φίλες; Κατερίνα: Λεχώνα Τιτίκα: Λεχώνα Mary: Έγκυος Cathrine: Lesbian... Ναι καλά... Τι θα πει "ναι καλα" ? Ο jorjoglou καλυτερος είναι? :D ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Καλή επιτυχία Νικόλα! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Nikolas is a wonderful thing, και απλά θα κάνει ότι και ο Kid μετά απ' το 4.12, και δεν θα τελειώσει παρά μόνο όταν φτάσει στο Ω. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Καλά τα λέγατε... Και σόρρυ αλλά ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι... Φυσικά δεν υπήρχαν invites ούτε για ζήτω βέβαια, οπότε είμαι Αθήνα... Αλλα αν όλη η ομάδα δικαιούτε αγαλματάκι, τότε κι εγώ το δικαιούμε... Άντε και στο OSCARs ντε... Εδώ: http://www.bafta.org/awards/childrens/ Learning - Secondary: Winnder: Privates! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Νικόλα! Άπειρα συγχαρητήρια. Το άξιζες και με το παραπάνω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2011 Alright!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση