SlenderSmash Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Αν καταφέρουμε να ξεχάσουμε λίγο την εμφάνιση του κιθαρίστα, εντάξει δεν τον λες κακό, απλά είναι πολύ fusion ο ήχος και το παίξιμο του, γαρνιρισμένο με λίγο... καραγκιοζιλίκι... Πάντως σε όσους φίλους μου το έχω δείξει αυτό το video, όλοι ανεξαιρέτως μουσικού επιπέδου σχολίασαν "καλά αυτός ο κιθαρίστας πρέπει να είναι πολύ βλάκας!". Ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι λευκός.... Έχω αρχίσει και αναπτύσσω την θεωρία ότι όλη η μπάντα λέει στον Marcus να μην τον διώξει για να τον κράζουν μεταξύ τους μετά απο κάθε live και να κάνουν χαβαλέ...! TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τους υπολοιπους φιλους : το παιξιμό του ειναι αταιριαστο με το groove της υπολοιπης παρεας του Markus, παιζει ριφακια Rock n roll και blues ,στο τελος το σωζει λιγο με κατι απο Mike Stern , εχω μια συναυλια σε dvd που εκει τον ακους και κοβεις φλέβες, εκει τον πρωτο αντιπάθησα.. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση