SlenderSmash Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Οι έμπειροι θα το έχουν δει, αλλά εγώ το ανακάλυψα πρόσφατα και καιρό είχα να δώ τοσό σφιχτό-funky-παιχνιδιαρικό arrangement και εκτέλεση. Σχολείο για κάθε μουσικό. TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Ο Marcus Miller ειναι μεγάλος μουσικος και γνωστος groover μην ξεχναμε οτι μαθητευσε διπλα στον μεγαλο Miles Davis γραφοντας και ενορχηστρώνοντας αρκετους απο τους τελευταίους του δισκους. Καλα ολα αυτα αλλα ο κιθαριστας του δεν μου λεει και πολλά, τον εχω δει και σε αλλα βιντεο.. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Rhythm machine... Το Groove του θεού... Βέβαια το κομμάτι είναι άλλων... ημίθεων (Tower of Power), αλλά ο θείος Marcus το σκίζει. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 απο τα καλυτερα trading solos ....απιστευτη χημεια και εκφραση !!! Καλα ολα αυτα αλλα ο κιθαριστας του δεν μου λεει και πολλά, τον εχω δει και σε αλλα βιντεο.. :o :o :o τι λες ανθρωπε ...ο τυπος το σκιζει και τον πιανει και τρεμουλα ;Dαυτος ανευασε τη ανδρεναλινη και των υπολοιπων φοβερος!!! www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Στο Scoop πάντως εγώ εντυπωσιάζομαι περισσότερο απο το απίστευτο groove που παρέχει ο Marcus μετά το solo του (το οποίο δεν παύει να είναι... διαστρικό). Φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ακούει τι θα βγάλουνε οι άλλοι μουσικοί με το "χαλί" που τους παρέχει και προφανώς να το απολαμβάνει. Και δεν είναι όλοι οι μουσικοί έτσι ;) TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Στο Scoop πάντως εγώ εντυπωσιάζομαι περισσότερο απο το απίστευτο groove που παρέχει ο Marcus απιστευτο ...αλλα και ο νταμερ εχει το απολυτο γκρουβ,,,,ξερεις ονομα ? Και δεν είναι όλοι οι μουσικοί έτσι ;) αν εισε μουσικος θα πρεπε να εισε ετσι... ;D www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Ο drummer είναι ο Poogie Bell TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Νταξ, τι να λέμε τώρα. Όλη η μπάντα είναι..... Προτιμώ τον Miller όταν παίζει πίσω πάντως. Από τους υπολοίπους ξεχωρίζω το σαξοφωνίστα. Όσον αφορά τον κιθαρίστα, νομίζω ότι στο ύφος θα πήγαινε περισσότερο κάποιος σε στυλ George Benson και όχι blues/rock. Επίσης, απαράδεκτο κούρεμα. Αν ήμουν ο Miller, θα του απαγόρευα να ξανανέβει στη σκηνή μαζί μου αν δεν κουρευτεί σαν άνθρωπος. Πώς να το κάνουμε, δε γίνεται να παίζεις τέτοια πράγματα και να έχεις εμφάνιση Ramones. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Πώς να το κάνουμε, δε γίνεται να παίζεις τέτοια πράγματα και να έχεις εμφάνιση Ramones. Τι λες καλιέ! Ο Mike Stern δηλαδή με τον Miles πώς ήταν? ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Τι λες καλιέ! Ο Mike Stern δηλαδή με τον Miles πώς ήταν? ;) Πραγματικά απορώ πώς του το είχε επιτρέψει ο Miles. Αν και στα γεράματα είχε επιτρέψει διάφορα στυλιστικά παραστρατήματα σε διαφόρους. Στην ακμή της καριέρας του, έβαζε στην μπάντα του χέρι ΚΑΙ για το πώς θα φαίνονται στη σκηνή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση