freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Πάμε το βράδυ για ξενύχτι με τις... ;) Τελεκαστερ? ;D Ποιες ''τις''? Τα εν Λακη και εν δημω παρακαλω,απ ο,τι ειδατε σχολιαζουμε σοβαρα οι υπολοιποι. :P Τωρα που ξαναειδα το βιδεο θελω να πω αυτο που σκεφτομουν... Επειδη ξερω γενικα πως δουλευει ο Λακης,ειναι αξιοθαυμαστο το γεγονος οτι με τα λιγα του μέσα καταφερνει αυτο το αποτελεσμα... Για μενα ο ΛΚ(Λακης Καζιν)ειναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παραδειγμα για το τί μπορει να σου προσφερει η τεχνολογια αν εισαι ΕΥΦΥΗΣ και ξερεις τι θελεις. Αυτα τα ολιγα. Πάμε το βράδυ για ξενύχτι με τις... ;) (Θα γινει σλογκαν) :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Στις 3 Δεκεμβρίου αναλαμβάνεις την σκηνοθεσία, την μαγνητοσκόπηση και το editing του μεγάλου event ;D Ποιου event?Θα ναι Λακης την 3ην του Δεκεμβρη?Ξαδελφια κατεβατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Ένα θα πω και μόνο ΕΝΑ! Από όσα δικά σου έχω ακούσει νομίζω (και είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΑΥΤΟ) ότι έχεις καταφέρει να "εσωτερικεύσεις", ενσωματώσεις και επεξεργαστείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο ΟΛΑ τα ακούσματα (και κινηματογραφικά βιώματα) που έχεις (που σίγουρα είναι αντιφατικά και αλληλοσυγκρουόμενα), και να βγάλεις ένα ηχητικό (και γενικότερα αισθητικό) αποτέλεσμα που είναι LAKIS. Σφραγίδα στην ούγια λέμε! Αν μου επιτρέπεις, μπράβο! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 ειναι αξιοθαυμαστο το γεγονος οτι με τα λιγα του μέσα καταφερνει αυτο το αποτελεσμα... Για μενα ο ΛΚ(Λακης Καζιν)ειναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παραδειγμα για το τί μπορει να σου προσφερει η τεχνολογια αν εισαι ΕΥΦΥΗΣ και ξερεις τι θελεις. +1000 Επίσης πολύ εύστοχο αυτό που λέει ο Σταύρος στην πρώτη σελίδα.Στα κομμάτια σου(και στις παραγωγές σου) καταλαβαίνει κανείς από χιλιόμετρα ότι πρόκειται περί LK!! Μπράβο!! (τα υπόλοιπα στα είπα κι από FB ;)) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς να σας φχαριστήσω όλους για τον χρόνο σας (το βασικότερο) τόσο να για ακούσετε (δείτε) όσο και να γράψετε, it really makes me happy. Επίσης να απολογηθώ για την καθυστέρηση της απάντησης, αλλά έμπλεξα Ειδικότερα τώρα: @ gvour Γεώργιε, έχεις τα δίκια σου, εγώ είμαι για άλλα , μεγάλα πράγματα….la dolce vita ;D….με παρέσυρε όμως ο άλλονες ;D. Χαίρομαι που σου αρεσε! :D @ yameth Γιάννη καταρχάς σε ευχαριστώ που με τιμάς. Αυτό που λες: Πως τα καταφέρνεις και έχεις όλα τα σημαντικά ενορχηστρωτικά περάσματα σε εικόνα; μου δίνει την αφορμή να μιλήσω για κάτι που με προβλημάτισε κατά καιρούς. Έβλεπα π.χ (ευτυχώς αποτελεί την εξαίρεση αυτό το παράδειγμα- συνήθως η σκηνοθεσία πλέον στα live DVD είναι artwork) ένα dvd live, και πάνω στο solo του τρομπετίστα , ο πιανίστας έπαιξε μία άρση σε ένα ακόρντο…..ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ! Και ο σκηνοθέτης ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ! ....U got my point ;) Με έχω πιάσει όταν «γράφω» μουσική (τρομάρα μου) να έχω στο μυαλό μου κυρίως την οπτικοποίησή της. Πρόσφατο παράδειγμα η χρήση του china στο τέλος του video(αντί π.χ. για ride) , για το λόγο ότι αυτό το (China) ενδείκνυται για πιο poser-άδικη drummer-o -κινησιολογία. ;D ;D Λες επίσης: Προσθέτει πολύ στο κομμάτι αφού είναι σαν να βλέπεις να εξελίσσεται μπροστά σου live. Εγώ θα σου πώ ότι χωρίς το video, το κομμάτι είναι από βαρετό , ως αδιάφορο (πιο πολύ μοιάζει με demo από πεταλιέρα ;D). Όταν όμως βλέπω, κιθάρες, μπάσσα, εμνισχυτές…..καυ***ώνω, όπως όλοι μας οι gas-άκιδες. Αφού να φανταστείς δεν ακούω πλέον μουσική, μόνο demo από εξοπλισμό βλέπω και ακούω τα presentation themes και καραγουστάρω ;D. @ marathon Ανέστη έχεις δίκαιο, απλά περιμένω τη νέα χειμερινή collection από Μιλάνο για να πάω για ψώνια!!!! ;D ;D ;D Χαίρομαι που σου άρεσε πολύ!!! :-* :-* @ Vegetarian Nick , κάτσε γιατί με μπέρδεψες, λες : και έχεις αποκτήσει +20-25 θαυμαστές ;D Δηλαδή +20 – 25 = -5..εδώ σου χρωστάω και πρέπει να επιστρέψω 5 θαυμαστές!!! ;D ;D Λεπόν τελευταία προσφορά: Αντί να σου δώκω πίσω 5 θαυμαστές , σε δίνω 2 θαυμάστριες…να τα αφήσω; ;D ;D Τα παραλές, αλλά δεν πειράζει! @ samy paraga Αδερφέ Δημήτρη σε ευχαριστώ θερμά! Αν όμως είναι έτσι: Μια ένσταση στυλιστικής φύσεως .Ρε φίλε όχι τα μπατζάκια μες τη μπότα ,ούτε ο ξάδελφος ο από την επαρχία του Τέξας δεν φοράει του μπατζάκ μες τη μπότα ;D Τότε πετύχαμε τον σκοπό μας! Μην σκας ρε δεν τα φοράω ώξω…..σκηνοθετική α(η)δεία ήτανενενενε! ;D @ argytar Αργύρη MD. Να σε καλά ρε μαν, και άντε να πίουμε και κάνα κόφι στη Βαλαωρίτου, που ναι και hip (2 be sqare) ;D @ Apos , εσένα δεν σε γράφω τίποτα, σε βαρέθηκα κάθε μέρα στο φασε μπουκ……. :-* Όσο για το: Πάμε το βράδυ για ξενύχτι με τις... ;) Μόλις γύρισα από δουλειά και είμαι πτώμα….i’ll take my rain check for tomorrow. ;) @ Terry Αγαπημένε μου!!!! Μακάρι να μπορούσα να κατέβω, αν μη τι άλλο για να πιούμε ένα εσπρέσσο στα κολωνάκια που με αρέζνε…..(μου το χρωστάς :P), αλλά ένεκα φόρτου, ψιλοχλωμό το βρίσκω :'(. Μακάρι να ανατραπεί η κατάσταση…. :D @ fusiongtr Αν μου επιτρέπεις, μπράβο! Όχι κύριε , δεν σας επιτρέπω! Τι το περάσαμε εδώ!!!!!! ;D ;D Ξέρεις τι γίνεται μωρέ, άλλο έχω στο μυαλό μου αρχικά, αλλού πάει ένα κωμμάτι κατά το recording και στο τέλος πάντα διαφορετικό γίνεται ;D. Έχω μπερδευτεί…… ;D Thank u Bro!! @ vasmar Βασίλη, Ναι έτσι είναι!! Εγώ και τα abbey road έχουμε ήχο κατατεθέντα!!! ;D ;D ;D Κάτσε να μπω ώρε στο FB μετά να δώ τι έγραψες….και αν έγραψες τίπότις κακό…θα σε κάνω poke! ;D ;D ThanQQQ!!!!! @ Ξάδερφε!!!!! Λοιπόν και εσένα δεν σε λέω τίποτα :-*…..άντε έλα ωρέ προς τα εδώ να κάτσουμε σαν άνθρωποι (χωρίς την πίεση video και λαλακίες). Έτσι ονειρεύομαι να πάμε για καφέ στις 18 : 00 και να τελειώσουμε στις 03 : 00 , χωρίς άγχος. (καλά δεν θα τη βγάλουμε και 9 ώρες με ένα καφέ…θα πιούμε και τίποτις άλλο ;D ;D ;D) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Ωραία δουλειά! Αλλά πρέπει να αλλάξεις καλλιτεχνικό name, Λακης είναι ένας ο Λάκης Ζώης! ;D Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Γούστο έχεις ανάθεμα σε! Κανάλι,εγγραφή και κάμερα! Ετοιμάζεις και το ενδυματολογικό,γυαλλί....και πάμε! Τι να σου πώ !! Φτου ΣΟΥ! (μην σε ματιάσω). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Γαμώτο, άργησα και τα είπαν όλα (μα όλα!), όλοι οι από πάνω. Να προσθέσω ότι το κομμάτι στέκει μια χαρά και μόνο του, χωρίς το (πολύ καλό) βίντεο Κρίμα που δεν θα κατέβεις στο event. Θα φτιάχναμε μια οπτικοακουστική υπερπαραγωγή μαζί! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 1.Super! (ως συνηθως) 2.For crying out loud BUY A REAL BASS!!! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 είσαι σωστοσ. δεν έχω καταλάβει πόση ώρα σου πήρε όλο αυτό από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν το έκανες σε μια μερα είσαι πολυ παραγωγικός και προσλαμβάνεσαι. Εκτός αν μένεις στο σπίτι του big brother και έχεις παντού κάμερες και τεχνικούς για να μοντάρουν! https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση