Προς το περιεχόμενο

Είπα να ξεσκουριάσω.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το άκουσα καπάκια μετά του freerock... Οπότε εκεί που περίμενα να chilάρω ατελείωτα όπως γίνεται συνήθως με τα τραγούδια σου και να ονειρευτώ καλοκαίρι, φοίνικες, κοκτειλ, πισίνα, μπικίνια κλπ ωραία πράγματα ακούω το reef τις εισαγωγής, το μπάσο και την δεύτερη κιθάρα και παθαίνω πλάκα...Στο κομμάτι πραγματικά δεν έχω κάτι να πω... Απλά άψογο... Απλά δεν ξέρω ποιο στυλ σου προτιμώ... Με μπερδεύεις... Μάλλον προτιμώ το πιο chil που το έχω συνδυάσει μαζί σου... Ότι και να κάνεις όμως το κάνεις ωραία ρε Λάκη! Well Done!

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Sorry για το λίγο off topic.

Σιγά το off topic. Κάτι μάθαμε ακόμα να λες σήμερα ;). Δεν τον ήξερα. Ωραίος!!! Η αλήθεια είναι ότι όντως πάνω στο beach tennis τον πέτυχα….και εκεί ωραίος!!!  

Το άκουσα καπάκια μετά του freerock... Οπότε εκεί που περίμενα να chilάρω ατελείωτα όπως γίνεται συνήθως με τα τραγούδια σου και να ονειρευτώ καλοκαίρι, φοίνικες, κοκτειλ, πισίνα, μπικίνια κλπ ωραία πράγματα ακούω το reef τις εισαγωγής, το μπάσο και την δεύτερη κιθάρα και παθαίνω πλάκα...Στο κομμάτι πραγματικά δεν έχω κάτι να πω... Απλά άψογο... Απλά δεν ξέρω ποιο στυλ σου προτιμώ... Με μπερδεύεις... Μάλλον προτιμώ το πιο chil που το έχω συνδυάσει μαζί σου... Ότι και να κάνεις όμως το κάνεις ωραία ρε Λάκη! Well Done!

Όταν ακούω (διαβάζω) τέτοια από μουσικούς καλούς, το έχω ξανα-πεί, αισθάνομαι αμήχανα και σύναμμα χαρούμενος! Thank u mate!!!  

• Moderator

Off topic:Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από που?

:P :P

Σαν πρώτο επιχείρημα παραθέτω αυτό:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=190165.0

;)

Έχω και άλλα, αλλά είναι βράδυ…μη με βάζεις να ψάχνω! ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου