Προς το περιεχόμενο

Είπα να ξεσκουριάσω.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Όλη τη μέρα στο φεϊς- μπούκι με τον Apos, δεν έκανα τίποτα  ;D.

Είπά να πιάσω τα άργανα και να τα βαρέσω.  :P

Coffee, Black. To φρέσκο βίδεο. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εσυ που ησουν με τα περιτιφια σου και τα μπλουντια σου διπλα στις πισινες σε βλεπω να ριχνεις σφηνακια μες τη μπυρα και ασπρο πατο.

Ρε Λακη σε χαλασε αυτος με τις πετρες και εχεις βρωμισει τις κιθαρες παντου.

Ωραιος παντως ο σκετος καφες σου.Μ αρεσε.Και οτι και να φτιαξεις εχει το στυλ σου πραγμα σημαντικο για οποιον γραφει κομματια. ;)

Mε WD40 σε ψεκασανε? ;D

Ξαδερφε εχω να πω το εξης:Οι μουσικες σου ασχετα με το οτι κινουνται στον γενικοτερο χιλιοπαιγμενο ροκομπλουζοφανκοχώρο(οπως οι δικες μου)εχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΥΛ!

Δεν ξερω,ο ηχος ειναι?Οι ιδεες?Οι γκο@#νες?

Αμα μου βαλεις χιλια κομματια,θα βρω ποιο ειναι το δικο σου!

Ασε που δεν καταλαβαινω πως γινεται και ενω βαζεις και γκαζια,ειναι ευκολοακουστα.. ???

Μ αρεσε πολυ το φανκο ριφι μετα το 2:00(δε θυμαμαι ακριβως χρονο).

Πολλα λαικ!(Αφου σαι και φεισμπουκας!

Το κονσεπτ του βιδεο το ιδιο,θα το εκανε πιο ενδιαφερον η συμμετοχη νεαρας καλλονης με λογικο μπουστο.(Μεγαλο δηλαδη.. ;D).

Ωστοσο μου αρεσε η επιλογη B&W φιλτερ!

Good Job!

Συνεχα την ξεσκουρα!

Ρε Λακη σε χαλασε αυτος με τις πετρες και εχεις βρωμισει τις κιθαρες παντου.

Τι τονε χαλασα?5 δευτερολεπτα αληθινη βρωμα ειχε μονο... ;D

Φωναζω αλλα δε βαζει παραπανω να μην αγριευονται τα κοριτσα.. ;D

• Administrator

LK το video σου είναι η χαρά του μουσικού! Πως τα καταφέρνεις και έχεις όλα τα σημαντικά ενορχηστρωτικά περάσματα σε εικόνα; Προσθέτει πολύ στο κομμάτι αφού είναι σαν να βλέπεις να εξελίσσεται μπροστά σου live. Με το Ray-ban και όλα κομπλέ, όπως πρέπει! Πάαα.. ρα πολύ καλή η επιλογή νουάρ και η sparce χρήση των εφέ, σε σύγκριση με τα παλαιότερα.

Live and let Live.

Πως τα καταφέρνεις και έχεις όλα τα σημαντικά ενορχηστρωτικά περάσματα σε εικόνα;

To έχει μάθει...από τα δικαστήρια!!!! ;D ;D ;D

Όλα τα λεφτά Λάκη, μόνη ένσταση...δεν είναι αυτά πουκάμισα για Rock Star!!!! ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Πωπωωωω!!! Τι να πεί κανείς. Μπράβο και πάλι μπράβο φοβερό κομμάτι φοβερός ήχος αχτύπητος ρυθμός και υπέροχο βίδεο! Να φανταστείς το έβαλα να το ακούσω δυνατά στο μπάρ (μιάς και ήμουν σίγουρος πως θα είναι κομματάρα) και έχεις αποκτήσει +20-25 θαυμαστές  ;D

Πηγή έμπνευσης για μάς τους καινο'ύργιους στο χώρο, ευχαριστούμε και μπράβο κύριε LK  :)

και έχεις αποκτήσει +20-25 θαυμαστές

Ο Λάκης είναι υπεράνω θαυμαστών ,αν ήταν για 20-25 θαυμάστριες ,να κάνει και καμιά εμφάνιση στο μπαρ  ;D

Λάκη ως συνήθως άψογος και στο έχω ξαναπεί ,αυτό που σε κάνει απίστευτο ,είναι ότι χειρίζεσαι ολόκληρο το κόνσεπτ ,πραγματικό κατόρθωμα .

Μια ένσταση στυλιστικής φύσεως .Ρε φίλε όχι τα μπατζάκια μες τη μπότα ,ούτε ο ξάδελφος ο από την επαρχία του Τέξας δεν φοράει του μπατζάκ μες τη μπότα  ;D

No one wants an alien

Bάζω το βίδεον ίνα παίξει και ακούω ...καλά έκανα λάθος και πήγα στου Gregg?

Μετά βλέπω τη γνωστή φατσούλα και συνειδητοποιώ ότι δεν έκανα λάθος. Εύγε Λάκη πολύ ωραίες όλες οι ιδέες στο κομμάτι σου, τώρα αν σου πω ότι τη καταβρήκα με τις single notes A,G, D, που επαναλαμβάνονται δίκης λούπας μέσα στο κομμάτι... Εξαιρετικό τέλος.

Wellcome back to recording business.

Πάμε το βράδυ για ξενύχτι με τις... ;)

InfluenSir!

• Moderator

Αχ βρε Λάκη... Γιατί βρε γιαβρί μου... γιατί...

Πότε θα σε δω με ένα μπάσο Fender σε ένα κλιπ  ;D ;D ;D

Ωραίο το nothern... rock (παρότι είσαι φόλα southern  ;D) και ως συνήθως το βίντεο υπερπαραγωγή  ;)

Άξιος.

ΥΓ: Στις 3 Δεκεμβρίου αναλαμβάνεις την σκηνοθεσία, την μαγνητοσκόπηση και το editing του μεγάλου event  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου