stavros911 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Ξεχώρισα πλήκτρα, σολάκια γενικώς, τη φωνάρα και το ρεφραίν. Σε γενικές γραμμές θα έβαζα 9/10! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Ρε παλικάρι μου όμορφο ... ξέρεις τι θα ήθελα να δω ? ( πραγματικά όμως ) τις σημειώσεις σου ρε φίλε :P όταν ετοιμάζεις κάτι τέτοιο και λογικά περνάς πρώτα τη δομή στο χαρτί .... ειδικά αυτό με τους σόλο διαλόγους μεταξύ κιθάρας πνευστών κλπ .πρέπει να έχει ενδιαφέρον ;D είσαι και γραμματιζούμενος άνθρωπας δε μπορεί να μην έχεις αρχείο σημειώσεων . κατα τ'άλλα την ξέρεις την άποψή μου για τα μούτρα σου www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 @Μαραθον σ ευχαριστω πολυ για την εκτιμηση! Βεβαια..αφου δεν ξερω να παιζω κανα ταξιμι..κσατά πληρης ειμαι...Εν Ελλαδι.. :P Ξεχώρισα πλήκτρα, σολάκια γενικώς, τη φωνάρα και το ρεφραίν. Σε γενικές γραμμές θα έβαζα 9/10! Eυχαριστω πολυ για το σχολιο συνονοματε,να σαι καλα! ;) Αποδέχομαι μόνον τον τίτλο: ;D ;D ;D Αφου εισαι γατα αγορι μου,διαλεγεις τα καλυτερα!Το πε κι ο Αινσταιν: ''Απ το να μαι ο εξυπνοτερος θα προτιμουσα να μαι ο ομορφοτερος για να χω πολλες φιλεναδες..'' :D Ρε παλικάρι μου όμορφο ... ξέρεις τι θα ήθελα να δω ? ( πραγματικά όμως ) τις σημειώσεις σου ρε φίλε :P όταν ετοιμάζεις κάτι τέτοιο και λογικά περνάς πρώτα τη δομή στο χαρτί .... ειδικά αυτό με τους σόλο διαλόγους μεταξύ κιθάρας πνευστών κλπ .πρέπει να έχει ενδιαφέρον ;D είσαι και γραμματιζούμενος άνθρωπας δε μπορεί να μην έχεις αρχείο σημειώσεων . κατα τ'άλλα την ξέρεις την άποψή μου για τα μούτρα σου Δεν εχω σημειωσεις,δεν ξερω να διαβαζω σε παρτιτουρα ουτε τα καλαντα. :-* Απλα ξεκιναω μ ενα ριφ που μελεταω και μαθαινω απ εξω λογω των πολλων δοκιμων. :). Δε μου παιρνει πανω απ 10 ωρες συνολικα για ενα κομματι. Απλα ''δουλευω''πολυ στο δρομο,στ αμαξι,στο μπαλκονι,ψιθυριζοντας ριφς,γραμμες φωνητικων,ντραμς,μπασου,πνευστων κτλ.(ο τρελος της γειτονιας... ;D) Αυτη ειναι για μενα η πιο κρισιμη στιγμη της δημιουργιας:To ''εκτος στουντιο''. ;) Οταν παω να γραψω κατι,τα προσαρμοζω,τα επαναδιαπραγματευομαι. Πολλες φορες βεβαια,προκυπτουν πραγματα κατα τη διαρκεια τα οποια ηχογραφω την ΙΔΙΑ ακριβως στιγμη.(Και συνηθως ειναι τα καλυτερα γιατι ειναι βγαλμενα ''εντος κλιματος''.) Πωωωω πολυ μιλησα για την παρτη μου..Αισχος. :-\ Τα μουτρα μου τι?Θελω και γω μοντελιες...ΛΑΚΗΗΗΗΗΗ κλεισε μ' ραντεβου για μποτοξ... ;D Love you! :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 ΛΑΚΗΗΗΗΗΗ κλεισε μ' ραντεβου για μποτοξ Τα μούτρα σου μια χαρά είναι! Το αποτύπωσε και ο φακός! ;) Λοιπόν στα σοβαρά τώρα. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με τον Ξάδερφο, και αφού τελειώσαμε με τα «καραγκιοζλίκια» για το βίδεο ;D, ήρθε και ένας φίλος και ψιλο-τζαμάραμε. Μπάσο εγώ, drums o φίλος και κιθάρα ο Σταύρος. Δηλαδή στην ουσία μιλούσαμε και βαρούσαμε. Λοιπόν, σε μία στιγμή, μου λέει ο Σταύρος: "παίξε μια bass line ρε", "ό,τι σου ρθει". Ε, παίζω εγώ την «κουτσουλιά μου» ;D….του-πά (μπαίνει και ο δράμμερ), και στα καπάκια (μέσα σε 7 δευτερόλεπτα :D) βγάζει ο Σταύρος το riff του αιώνα! Κρατάω την ψυχραιμία μου (λέω , φιλοξενούμενος είναι- μην τον πετάξω από το παράθυρο ;D). Στα 10 όμως δευτερόλεπτα – αρχίζει και τραγουδάει πάνω σε αυτό που παίζαμε (μακακίες έλεγε- ξέρετε αυτά τα λεβέντικα… " Ohhh baby" “I’ve missed ya” ….και τα γνωστά ;D ;D). Και εκεί μου πέφτουν τα σαγόνια. ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ – ΜΙΑ ΦΩΝΗ. Το έχω ξαναπεί. Είναι άρτιος μουσικός / παραγωγός και άψογος κιθαρίστας. ΟΜΩΣ η ικανότητά του να γράφει μελωδικές γραμμές και η Φωνή του είναι one in a million- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλάση.- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Στα 10 όμως δευτερόλεπτα – αρχίζει και τραγουδάει πάνω σε αυτό που παίζαμε (μακακίες έλεγε- ξέρετε αυτά τα λεβέντικα… " Ohhh baby" “I’ve missed ya” ….και τα γνωστά ;D ;D). Και εκεί μου πέφτουν τα σαγόνια. ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ – ΜΙΑ ΦΩΝΗ. Ήταν τότε που μ' είχε ακούσει να τραγουδάω το miss you. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Τα μούτρα σου μια χαρά είναι! Το αποτύπωσε και ο φακός! ;) Λοιπόν στα σοβαρά τώρα. Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά με τον Ξάδερφο, και αφού τελειώσαμε με τα «καραγκιοζλίκια» για το βίδεο ;D, ήρθε και ένας φίλος και ψιλο-τζαμάραμε. Μπάσο εγώ, drums o φίλος και κιθάρα ο Σταύρος. Δηλαδή στην ουσία μιλούσαμε και βαρούσαμε. Λοιπόν, σε μία στιγμή, μου λέει ο Σταύρος: "παίξε μια bass line ρε", "ό,τι σου ρθει". Ε, παίζω εγώ την «κουτσουλιά μου» ;D….του-πά (μπαίνει και ο δράμμερ), και στα καπάκια (μέσα σε 7 δευτερόλεπτα :D) βγάζει ο Σταύρος το riff του αιώνα! Κρατάω την ψυχραιμία μου (λέω , φιλοξενούμενος είναι- μην τον πετάξω από το παράθυρο ;D). Στα 10 όμως δευτερόλεπτα – αρχίζει και τραγουδάει πάνω σε αυτό που παίζαμε (μακακίες έλεγε- ξέρετε αυτά τα λεβέντικα… " Ohhh baby" “I’ve missed ya” ….και τα γνωστά ;D ;D). Και εκεί μου πέφτουν τα σαγόνια. ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ – ΜΙΑ ΦΩΝΗ. Το έχω ξαναπεί. Είναι άρτιος μουσικός / παραγωγός και άψογος κιθαρίστας. ΟΜΩΣ η ικανότητά του να γράφει μελωδικές γραμμές και η Φωνή του είναι one in a million- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλάση.- Επαέ φαίνεται το μεγαλείο του μεγιστοΛάκη καλλιτέχνη-μάνατζερ-εικονολήπτη-σκηνοθέτη-δράμερ-βασσίστα-μοντερ-ηχολήπτη-γνησιοαρσενικό-φωτιστή-μπουμαν-κιθαριστα-μονδελοπνύχτη...................................... ;D ;D ;D Είστε και τα δυο ξαδέλφια συπέρμπ λεμε ;D, στ αλήθεια ρε μπαγλαμάδες ,γιατί πάνω απ όλα είστε χαβαλέδες 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 γιατί πάνω απ όλα είστε χαβαλέδες 8) Για πήγαινε Samy στο δικαστήριο αντίπαλος του Λάκη! Εκεί θα δεις πόσο χαβαλές είναι! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Είστε και τα δυο ξαδέλφια συπέρμπ λεμε ;D, στ αλήθεια ρε μπαγλαμάδες ,γιατί πάνω απ όλα είστε χαβαλέδες 8) Μην τους δωνεις θαρρος Σαμ γιατι θα ξανοιχτουν και τοτενες μπαν και κατω. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Τα μούτρα σου μια χαρά είναι! Το αποτύπωσε και ο φακός! ;) Βρε άστα μούτρα τώρα και πάμε στο προκείμενο. Απάντηση δεν πήρα στην ερώτηση, 26άρα κάσα δεν χωράει στο σπίτι, 26άρα τηλεόραση δεν χωράει, 26άρα καλλονή (ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα) χωράει?? ;D ;D Πες τα όλα τώρα Λάκη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Τώρα το ακούω (για 3η φορά) που ανέβασα και εγώ ένα κομμάτι μου... Το ρεφραίν μου θυμίζει ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ όσο δεν πάει άλλο... (συγκεκριμένα Saliva). Τα fusionfunky σημεία μου αρέσουν πάρα πολύ και το midi μου θυμίζει σόλο πληκτρά οπότε ως τέτοια τα εξέλαβα! Από τα καλύτερα σου που έχω ακούσει! Πάω και στον Λάκη τώρα! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση