Προς το περιεχόμενο

Living, Loving, Dying

freerock1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τα καλύτερα σου που έχω ακούσει!

Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο Funky!

Να σαι καλα!

Μιλουσα στο τηλ ωρα με τον τραγουδιστη του Μiss you ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! ;D ;D ;D

μονδελοπνύχτη...................................... ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Τετοιος ειναι!Ταζει εις νεαρας υπαρξεις συμμετοχη σε κλιπς με προοπτικη καριερας στο WEST... ;D ;(Τηλεκαναλι Δυτικομακεδονικο)

Βρε άστα μούτρα τώρα

Γιατι φιλος?Με τι θα κανω καριερα?Με τα Λιβινγκ και Ντάινγκ? :P

Τη καριερα μου για μια ντουλαπα Μπο Κονσεπτ.. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

στ αλήθεια ρε μπαγλαμάδες ,γιατί πάνω απ όλα είστε χαβαλέδες  8)

Α αδερφέ Δημήτρη να με συμπαθάς, αλλά εδώ θα διαφωνήσω εν μέρει! Εγώ είμαι εγνωσμένου κύρους και σοβαρότητας, σεβάσμιος κύριος (το διαπίστωσες άλλωστε :P). Για τον Freerock1975 –1 όμως έχεις δίκαιο! Είναι Τεντυμπόις  ;D ;D ;D

Μην τους δωνεις θαρρος Σαμ γιατι θα ξανοιχτουν και τοτενες μπαν και κατω. ;D ;D ;D

Πόσο , μα πόσο δίκαιο έχεις! Βλέπω (και πάλι) την παιδική χαρά μπροστά μου  ;D.

Βρε άστα μούτρα τώρα και πάμε στο προκείμενο. Απάντηση δεν πήρα στην ερώτηση, 26άρα κάσα δεν χωράει στο σπίτι, 26άρα τηλεόραση δεν χωράει, 26άρα καλλονή (ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα) χωράει?? ;D ;D

Πες τα όλα τώρα Λάκη.

Ξέρεις καλά, ως πολύ έμπειρος άνδρας, ότι οι ηλικίες είναι απλά αριθμοί. Οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία…..παρά μόνο αν το έρωτημα τίθεται ως εξής: 26 μαζί (ξανθιές, μελαχρινές ή κοκκινομάλλες) χωράν;;;  ;D ;D ;D

Oh Yeah!

:P ;D ;D

freerock1974,σίγουρα έχω ακούσει 2 κομμάτια που έχεις ποστάρει εδώ μέσα και τα 2 είναι φοβερά. Ακόμα και να μην αρέσει το είδος σε κάποιον, θα τον κάνεις έστω να χτυπήσει το πόδι κάτω. Πολυ κέφι, πολύ ζωντάνια και φοβερό παίξιμο.

Εκπληκτικός/οι και πάμε στην σημαντική ερώτηση: τα βρίσκουμε σε κάποια μορφή πουθενά ή μόνο ότι κυκλοφορεί εδώ πέρα?

Κill the wise one!

Εκπληκτικός/οι και πάμε στην σημαντική ερώτηση: τα βρίσκουμε σε κάποια μορφή πουθενά ή μόνο ότι κυκλοφορεί εδώ πέρα?

Σε υπερευχαριστω animae για τα καλα σου λογια!

Σε παραπεμπω στο CD που κυκλοφορησα περυσι μεσω νοιζ(ως μεσο επικοινωνιας εννοω ;)) για το οποιο περιμενω επανεκτυπωση εξωφυλλων μιας και 100 κομματια που ειχα τυπωσει εξαντληθηκαν και αμελησα να βγαλω αλλα...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=181571.0

Μου δινεις την ευκαρια να πω οτι τα κομματια που εχω ανεβασει τελευταια με καποια που θα επακολουθησουν θα συμπεριληφθουν σ ενα καινουριο CD που πιστευω να ειναι ετοιμο τα Χριστουγεννα.

Ο τροπος διανομης του ειναι υπο σκεψη μιας και ειναι κυκλοφοριες χωρις την υποστηριξη εταιρειας,ειναι δουλειες για φιλους και ''κατα τυχη'' ενδιαφερομενους.. :)

Πιθανον να γινει υπο μορφη downloading αν και μ αρεσουν τα εξωφυλλα γιατι ειναι για μενα ενθυμια.. ;)

Φίλε Σταύρο βρήκα χρόνο και το άκουσα με την ησυχία μου. Λοιπόν παίζεις και γράφεις παπάδες! Αυτά τα ολίγα. Και όπως ξέρεις δεν είναι και του στυλ μου. Το καλό πράγμα είναι πάνω από στυλ και γούστα. Συγχαρητήρια λοιπόν εκ βάθους ψυχής

Γιώργος

Και όπως ξέρεις δεν είναι και του στυλ μου.

Γιωργο,το να εκτιμαται η μουσικη μου απο ανθρωπους που δεν ακουνε αυτο το στυλ και εχουν τη δικη σου αισθητικη ειναι πολυ τιμητικο για μενα.. :)

Σου ανταποδιδω με την ιδια αφοπλιστικη ειλικρινεια το ταπεινο μου ευχαριστω. ;)

Σε υπερευχαριστω animae για τα καλα σου λογια!

Σε παραπεμπω στο CD που κυκλοφορησα περυσι μεσω νοιζ(ως μεσο επικοινωνιας εννοω ;)) για το οποιο περιμενω επανεκτυπωση εξωφυλλων μιας και 100 κομματια που ειχα τυπωσει εξαντληθηκαν και αμελησα να βγαλω αλλα...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=181571.0

Μου δινεις την ευκαρια να πω οτι τα κομματια που εχω ανεβασει τελευταια με καποια που θα επακολουθησουν θα συμπεριληφθουν σ ενα καινουριο CD που πιστευω να ειναι ετοιμο τα Χριστουγεννα.

Ο τροπος διανομης του ειναι υπο σκεψη μιας και ειναι κυκλοφοριες χωρις την υποστηριξη εταιρειας,ειναι δουλειες για φιλους και ''κατα τυχη'' ενδιαφερομενους.. :)

Πιθανον να γινει υπο μορφη downloading αν και μ αρεσουν τα εξωφυλλα γιατι ειναι για μενα ενθυμια.. ;)

Οπότε λοιπόν αν θέλει κάποιος cdάκι, πρέπει να περιμένει τις διάφορες διαδικασίες φαντάζομαι. Όταν και άμα, ειδοποίησε!

Δεν ξέρω αν έχουν απαντηθεί αυτά που θα ρωτήσω σε άλλο θρεντ, αλλά έχω κάποιες απορίες:

Πως έχει ηχογραφηθεί η κιθάρα? Καρφί+κάποιο software? Ενισχυτής/μικροφωνο?

Tύμπανα?

Και τέλος, πέρα από το αδύνατο να μου δανείσεις τα αυτιά σου, για την παραγωγή/μίξη τι εργαλεία χρησιμοποίησες?

Γενικά πολλές ερωτήσεις, όρεξη να χεις να απαντάς :D

Κill the wise one!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου