digisilence Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Να ζησεις μαραθονούλι και χρόνια πολλά <---check μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά. <---check Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως <---check και όλοι να λένε: "Να!!! Ένας σοφός" <---check Με λίγα λόγια, μεγάλος είσαι, άσπρα μαλλιά έχεις, στο forum βοηθάς και μόλις σε είπαμε και σοφό. Άντε. Mission accomplished - τώρα ξάπλωσε και περίμενε. ;D Μπουααααχαχαχαχαχα Πωωωω Δεν παιζεσαι!!!!! Ειναι αξιον αποριας, που βρηκε ζαχαροπλαστειο, να του φτιαξει ενα τετραγωνικο τουρτα ωστε να χωρανε τα κερακια!!! Να σε χαιρομαστε! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Χρονια πολλα με υγεια και πολλες ομορφες κατασκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά μικρέ. Ό,τι επιθυμείς και καλές καστομιές! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 πολυχρονος και...πολυχρωμος (στα προτζεκτς σου) :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 χρονια πολλα να τα εκατοστισεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Πολυχρωμος , εντοιχισμενος και να μαδησεις ;D ;D ;D Τωρα περα απο την πλακα χρονια πολλα και να ζησεις να μας βοηθας στο φορουμ... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Άντε βρε Ανέστη... Με το καλό, μπας και μεγαλώσεις λίγο, γιατί όσο σε ξέρω δε μου δίνεις την εντύπωση μεγάλου ανθρώπου... :P Χρόνια πολλά και καλά, και ότι επιθυμείς. Δουλειά επιτρέποντως θα πάρω τηλέφωνο αύριο... :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση