crisk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Το προηγουμενο ποστ μου περιειχε αρκετο εκνευρισμο και κατα καποιο τροπο ηταν ενα ξεσπασμα νευρων που φυσικα δεν τα εχει προκαλεσει ο Jimmypap. Το μηνυμα μου ειναι επιθετικα διατυπωμενο, πραγμα για το οποιο ζητω συγνωμη απο οσους μπηκαν να διαβασουν εναν ηρεμο διαλογο καθως και απο σενα προσωπικα Jimmypap (Δημητρης υποθετω). Κατ' αρχάς τα παραπάνω δείχνουν έναν άνθρωπο ισορροπημένο και καλλιεργημένο.Μπράβο. Κατά δεύτερον θέλει @@ για να παίξεις τέτοιο slow κομμάτι μπροστά σε κόσμο.Σε τέτοια κομμάτια είσαι προετοιμασμένος για μηδενική ανταπόκριση από κάτω.Πηγαδάκια ,κους-κους, δυνατά γέλια και φασαρία απ' το μπαρ, την ώρα που βγάζεις την ψυχή σου.Το ξέρεις. Τρίτον οι bluesman είναι κατά βάση παίχτες που τραγουδάνε με ψυχή και gig με το gig βελτιώνονται.Ποιοί είναι οι τραγουδιστές?Ο Buddy Guy? o Mayall? Τέλος μου άρεσε αυτό που άκουσα.Συγχαρητήρια στη μπάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Ωραίος. Μπράβο Gregg!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Γρηγόρη μπράβο για άλλη μια φορά. Πολύ ωραίο παίξιμο ως συνήθως Κρίμα που δεν το είχα δει πως θα παίζατε στο Lazy για να ερχόμουν - next time ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση