astraxan19 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Εξάλλου έχετε δει/ακούσει πρώιμο Bonammassa να τραγουδάει (για να μην πω να δίνει συνέντευξη). Και ο συγκεκριμένος μεγάλωσε στη χώρα του ιδιώματος με δημιουργούς του ιδιώματος...... +1 Μην ξεχνατε οτι κρινετε εναν ελληνα/ες που παιζει μπλουζ. Εχει κατι το αντιφατικο αυτη η φραση, οπως ο γιαπωνεζος που παιζει ρεμπετικα. Εχουν τεραστια σημασια τα μουσικα ερεθισματα που μας περιβαλλουν σε μικρες ηλικιες. Τα 9/8 π.χ ειναι πολυ "ευκολα" σαν ακουσμα για μας, σε αντιθεση με εναν αλλοδαπο. Μην εχετε λοιπον την απαιτηση να εχει τα βαιμπς του B.B King. οσο καλος και να ειναι ο παιχτης/τραγουδιστης που εχετε απεναντι σας. Το κομματι, οπως και η εκτελεση μου αρεσαν. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Jimmy καλησπέρα, συγνώμη που παρεμβαίνω -το κάνω με εντελώς φιλική διάθεση και σαφέστατα ο gregg δεν έχει ανάγκη «υπεράσπισης». Απλά απόρησα με το post σου γιατί έχοντας τύχει να παίξω κάποιες φορές με τον gregg, έχω αποκομίσει μια εντελώς διαφορετική άποψη από αυτήν που εξέφρασες (η οποία φυσικά είναι αναυθαίρετο δικαίωμα σου να την εκφράσεις). Και όρθιος παίζει ;D και καλά τα λέει και μάλιστα με ψυχή - και στο συγκεκριμένο clip καλός μου ακούστηκε (αλλά ο καθένας μπορεί να το κρίνει κατά το δοκούν). Και για να μην κουράσω, όσοι με ξέρουν στο Noiz γνωρίζουν ότι με τα blues δεν έχω και τις... αγαθότερες σχέσεις ;D Παρόλα αυτά ο gregg είναι ένας από αυτούς που έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου γιατί τα παίζει καλά- και δεν κρύβω ότι απολαμβάνω τα jam μαζί του. Βεβαίως θα επαναλάβω ότι όλα δεν μπορεί να αρέσουν σε όλους. Αυτά και πάντα φιλικά +1 Κι εγω τον σεβομαι. Γι αυτο και μπηκα στη διαδικασια να σχολιασω. Εαν εβλεπα κατι χωρις προοπτικη βελτιωσης, απλως θα το αγνοουσα. Και ξαναλεω, οτι μιλησα μονο για το συγκεκριμενο βιντεο. @Audiokostas, Επισης +1, μεσα στο μυαλο μου εισαι. Θεωρω πως το rythm section παραηταν στατικο, και δεν εδωσε την δεουσα σημασια στο να υποστηριξει τον frontman. Χωρις απαραιτητα να υπαρξει "ξεσπασμα", εστω μια αναποδη οπως λες, κατι που να τραβηξει λιγο το αυτι του ακροατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 +1 Μην ξεχνατε οτι κρινετε εναν ελληνα/ες που παιζει μπλουζ. Συμφωνοι, αλλα κρινοντας με βαση αυτο που εχουμε στο μυαλο μας ως ιδεατο, βοηθαμε τον καλλιτεχνη να ανεβει ενα σκαλι παραπανω, οσο κι αν μπορει να ενοχληθει. Εαν ειμαστε της λογικης "ε δε βαριεσαι μωρε, αυτοδιδακτος ειναι" ή "Ελληνας ειναι" ή "δε μελεταει και πολυ εδω που τα λεμε", η κριτικη δεν εχει ιδιαιτερο νοημα γιατι δεν ειναι προς οφελος του αποδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 O Gregg είναι πρωτίστως κιθαρίστας ... που τραγουδάει κιόλας. Δεν είναι τραγουδιστής που τυχαίνει να κρατάει και μια κιθάρα. Μπορεί να μην είναι ο Bobby Bland στη φωνή αλλά είναι κάτι παραπάνω από τον μέσο όρο, όσο για τη κιθάρα σας διαβεβαιώ ότι έχει τόση ποικιλία που βγάζει όχι ένα αλλά πολλά προγράμματα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνοι, αλλα κρινοντας με βαση αυτο που εχουμε στο μυαλο μας ως ιδεατο, βοηθαμε τον καλλιτεχνη να ανεβει ενα σκαλι παραπανω, οσο κι αν μπορει να ενοχληθει. Εαν ειμαστε της λογικης "ε δε βαριεσαι μωρε, αυτοδιδακτος ειναι" ή "Ελληνας ειναι" ή "δε μελεταει και πολυ εδω που τα λεμε", η κριτικη δεν εχει ιδιαιτερο νοημα γιατι δεν ειναι προς οφελος του αποδεκτη. Σε καμια περιπτωση δεν εννοουσα αυτο. Απλα προπαθησα να τονισω οτι εχει σημασια να ξερεις ΤΙ/ΠΟΙΟΝ εχεις απεναντι σου. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικώς μου άρεσε πολύ αυτό που είδα/άκουσα, για τα 2:25 λεπτά του, και για αυτά το έκρινα. Εκεί που διαφωνώ με τον Gregg είναι που έσβησε το βίντεο, αν το έκανε λόγω της εδώ κουβέντας. Αν είναι άλλος ο λόγος, άκυρο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Που είναι το βίντεο οεο;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Εδω ειναι το βιντεο. Δεν κατεβηκε εξαιτιας της συζητησης. Me and the Devil (R.J) The Rooters (live at Lazy) Ευχαριστω ολα τα μελη που συμμετεχουν :) Το προηγουμενο ποστ μου περιειχε αρκετο εκνευρισμο και κατα καποιο τροπο ηταν ενα ξεσπασμα νευρων που φυσικα δεν τα εχει προκαλεσει ο Jimmypap. Το μηνυμα μου ειναι επιθετικα διατυπωμενο, πραγμα για το οποιο ζητω συγνωμη απο οσους μπηκαν να διαβασουν εναν ηρεμο διαλογο καθως και απο σενα προσωπικα Jimmypap (Δημητρης υποθετω). just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ωραιο παιξιμο και τραγούδι!!! Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 O Gregg είναι πρωτίστως κιθαρίστας ... που τραγουδάει κιόλας. Δεν είναι τραγουδιστής που τυχαίνει να κρατάει και μια κιθάρα.... όσο για τη κιθάρα σας διαβεβαιώ ότι έχει τόση ποικιλία που βγάζει όχι ένα αλλά πολλά προγράμματα. ;) Σωστός. Και Gregg.....ωραίος,ειλικρινά το χάρηκα το βίντεο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση