emperador-jr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Α κι επειδή το ξέχασα, όντως καλύτερα να πάρεις την M-II πρώτα και μετά να επενδύσεις σε ενισχυτή... Εγώ ο βλάκας πήγα και πήρα την eclipse και τώρα ξεσκίζομαι να βγάλω λεφτά για τον ενισχυτή για να μπορέσω να την χαρώ... Εσύ αφού έχεις ήδη μαμάτο ενισχυτή, πάρε την Μ-ΙΙ ( :twisted: :twisted: καταπληκτική κιθάρα ) και μετά βλέπεις. Σωστή η σκέψη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Παιδια τα εχω παιξει!!!!!!! Εχω μιλησει ατελιωτες ωρες με τον θειο μου που ειναι τεχνικος,τελικα θα παρω τον 5150 καθως εχει γεματα μεσαια αν και ανιπαρκτα καθαρα μπροστα στον Powerball {γαμω τους ενισχυτες κι αυτος} Απλα αποφασισα τι θελω ,και θελω να παιξω καθαρο METAL!!!!! Και κατι αλλο, οποιος θελει μια Jackson dinky pro ας μου πει,ακομη πουλαω το metal zone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2006 Παιδες τελικα παιζει κανενας used 5150????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2006 Και κατι αλλο' date=' οποιος θελει μια Jackson dinky pro ας μου πει,ακομη πουλαω το metal zone.[/quote'] Γιατί να πουλήσεις τη Jackson άμα θες να παίξεις καθαρό metal? -------edit------------ Τώρα είδα την ιστορία με την esp.... leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2006 Γιατί να πουλήσεις τη Jackson άμα θες να παίξεις καθαρό metal? Γιατι εχω μια BCrich η οποια την σκιζει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση