Hawaiis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Ειναι γεγονος πως το καθαρο στον σημερινο ενισχυτη μου απλως υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Οπότε δε θες και πολύ για να καταλήξεις :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Λοιπόν δεν ξέρω σε πόσα λεφτά θες να κινηθείς.... σε 5150 θα σου πρότεινα την έκδοση ΙΙ [120W κεφαλή]. Ο Fireball είναι για άλλες δουλειές [μαμεί και αυτός], οπότε ξέχνα τον. Αυτόν που θα σου πρότεινα να ακούσεις [αν και κλωτσάει πολλά σε φράγκα] είναι ο Framus Dragon [http://www.thomann.de/thoiw2_framus_cobra_head_gitarrentopteil_prodinfo.html]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Tελικα μαλλον πρωτα θα παρω κιθαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Λάθος (κατά την ταπεινή μου άποψη) ΠΡΩΤΑ ενισχυτή! (νόμος του κράτους ΦΕΚ 12/11/1856 Αρ. 1252134/ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Eχω τον ENGL Screamer 50 combo νομιζεις πως χρειαζομαι κι αλλον??? πρωτα θα παρω την ESP M-II! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 1.Σόρυ νόμισα όπως το έγραψες ότι ΔΕΝ έχεις ενισχυτή! 2.Έχεις τελικά ΑΣΤΕΡΑΚΙ ενισχυτή! 3.ΤΙ ESP ΡΕΕΕΕΕΕΕ??????? 4.Πάρε καμιά στρατοκάστερ αν δεν έχεις! :wink: 5.Αστειέυομαι για το 3 και 4 :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emperador-jr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Φίλε Hawaiis, αφού θα πάρεις καινούριο ενισχυτή, τί να τον κάνεις τον screamer...; :D :D :D Δεν μου τον πουλάς καλύτερα; :lol: :lol: :lol: :lol:Μην είσαι πλεονέκτης.... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 δυστηχως δεν μπορω να παιζω στο σπιτι με μια κεφαλη 120watt ! Ισως αργοτερα ομως να σου πουλισω τον ενισχυτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emperador-jr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2006 Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 24, 2006 12:34 am Θέμα δημοσίευσης: s -------------------------------------------------------------------------------- δυστηχως δεν μπορω να παιζω στο σπιτι με μια κεφαλη 120watt ! Ισως αργοτερα ομως να σου πουλισω τον ενισχυτη! Να'σαι καλά φιλε Hawaiis. Αλήθεια από που πήρες τον screamer και αν επιτρέπεται, πόσο σου βγήκε το μαλλί...; Στο σπίτι μπορείς να παίζεις χωρίς να σου πετάνε τούβλα οι γείτονες για να χαμηλώσεις την ένταση; :D :D :D Πάντως σκέφτομαι πολύ να την κάνω την κίνηση... είμαι μεταξύ Thunder και Screamer και κλίνω υπέρ του δεύτερου λόγω των 4 καναλιών αλλά το μόνο που με χαλάει λιγάκι είναι η τιμή. Οπότε αν έβρισκα έναν καλό μεταχειρισμένο..... :wink: :wink: :) Ο νηστικός, καρβέλια ονειρεύεται.. :( :( Τέλος πάντων αρκετά με τα δικά μου... Στο ερώτημά σου λοιπόν, θα σε συμβούλευα να επενδύσεις στο Powerball. Σίγουρα ο 5150 έχει απίστευτη και ατελείωτη βρώμα, αλλά το Powerball θα σου δώσει ίσως παραπάνω επιλογές στον ήχο. Γενικά δε μου αρέσουν οι ενισχυτές που είναι προσανατολισμένοι αποκλειστικά σε έναν ήχο. Από την άλλη θα μου πεις ότι έχεις τον Screamer για ποικιλία ήχων και θα έχεις και δίκαιο, εγώ όμως επιμένω στο Powerball. Αλλά αφού εσύ θα πάρεις ότι σου ακούγεται καλύτερα - και καλά θα κάνεις - τί να σου πώ κι εγώ.... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση