niktkd93 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει ένα πολύ καλό όνομα, αλλά πολύ καλή μουσική. Εάν την έχεις, πές στους Γερμανούς... 1) Να σου ορίσουν, τι σημαίνει πολύ καλό όνομα με όρους marketing. 2) να σε βοηθήσει η νομική τους υπηρεσία...εάν πιστεύουν σε εσάς. ασε φιλε μου...η μουσικη μας τους αρεσε...αλλα κι εγω χαθηκα οταν μου ειπαν το "you need the right name to support these masterpieces" ευχαριστω πολυ παντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Νik, το R σαν σήμα κατατεθέν εννοείται πως διέπεται από την υπάρχουσα νομοθεσία (γκουγκλάρισε). Το θέμα είναι αν θα κάτσουν να ασχοληθούν με εσάς επικαλούμενοι τις διατάξεις της και κυνηγώντας σας. Θέλετε να έχετε το ρίσκο? Ή έχει χαθεί οποιαδήποτε πρωτοτυπία και φαντασία στην εξεύρεση ενός ονόματος? (χάζεψε και το χτεσινό θρεντ-ζόμπι... http://www.noiz.gr/index.php?topic=183178.0) Εντάξει, δεν θα την πείτε και Siemens ή Daimler Benz... (υποθέτω). χαχαχαχα να το προσεξα... οντως δεν μπορουμε να παρουμε αυτο το ρισκο... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 ασε φιλε μου...η μουσικη μας τους αρεσε...αλλα κι εγω χαθηκα οταν μου ειπαν το "you need the right name to support these masterpieces" Σου δίνω τη υπογραφή μου (δωρεάν) εάν θέλεις...ο ΚουμπΗς της Αλέξαινας...απλά πές μου το να το αποσύρω. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 The Button of Alex's Wife αφτό ίνε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 ασε φιλε μου...η μουσικη μας τους αρεσε...αλλα κι εγω χαθηκα οταν μου ειπαν το "you need the right name to support these masterpieces" ευχαριστω πολυ παντως ! χααχχα απλα ενα bow down στο σχολιο που εκαναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 και η Μαρία η Πανταζή μία όμορφη ελληνίδα μποξέρ έχει ώς ψευδώνυμο το "IRON BARBIE" και σε αγώνες πάει στο εξωτερικό και όλα αλλά βασικά δεν κονομάει από αυτό δεν είναι με λίγα λόγια η συνταγή της επιτυχίας της τυχόν εισσροής χρημάτων , απλά αν κάποια στιγμή όπως πολύ σωστά ειπε κάποιος φίλος εδώ γίνεις όνομα και βγάζεις λεφτά πολλά τότε θα σε κάνουν να παραμιλάς οι νόμιμοι κάτοχοι ..., www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Γινεται να ακουσουμε και εμεις αυτα τα "... masterpieces", για να μπουμε σε κατασταση εμπνευσης του ονοματος; 8) Για να βοηθησουμε το λεω. Σοβαρα. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 κανενα προβλημα αν συμφωνουν και τα υπολοιπα μελη... γενικα ειναι κατι αναμεσα σε Dream Theater και Nightwish οι συνθεσεις... και οι στιχοι στο στυλ που γραφουν οι Kamelot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2011 ..... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση