jimi Ts. Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2012 Όπως είπα στην αρχή ασχολήθηκα με τη jazz & blues τους τελευταίους 3 μήνες και ότι τον αυτοσχεδιασμό στα Blues (όχι μόνο licks) τον βρήκα εύκολο αν και ποτέ στα 62 μου δεν άκουγα τέτοια μουσική, ενώ τον αυτοσχεδιασμό στην jazz πολύ δύσκολο. Αν θέλετε δείτε στο 1:38 μέχρι το τέλος έναν ''δικό μου'' , (εννοώ ότι για 3 μήνες ακούω συνεχώς τέτοια μουσική και ίσως είναι ένα μείγμα αυτών που άκουσα με κάτι δικό μου) αυτοσχεδιασμό στα blues. Παιζω φυσαρμονικα εδω και 14 χρονια και ειμαι και εγω αυτοδιδακτος αλλα, δυστηχος υπαρχει και αλλα αν θελετε να παιξεται πραγματικα θα πρεπει να εμβαθυνεται στην θεωρια. Η φυσαρμονικα που χρησιμοποιητε στο βιντεο ειναι η πλεον ακαταλληλη την εχω απο τοτε που την πρωτοεβγαλε η hohner και το μονο που εχω να πω γι αυτην ειναι οτι προκειται για παιχνιδι που μαζι του δεν θα μαθετε να παιζετε. Εαν θελετε να παιξεται μπλουζ υπαρχουν εξαιρετικοι δασκαλοι στο youtube που με λιγο υπομονη και επιμονη για κανα χρονο θα καταφερετε να κανετε ενα σωστο ηχο blues. οσο για jazz καλυτερα να το πιασετε το θεμα μετα απο σχολαστικο διαβασμα θεωριας και αφου εχετε καταφερει να εχετε εμβαθυνετε ηδη σε αλλα ευκολοτερα ειδη φιλικα Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση