ex-bokos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ PEAVEY XXX SUPER 40 Η ENGL SCREAMER 50 ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΘΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΓΛ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ PEAVEY? Η ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Παρε τον ΕΝGL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Παρε τον ΕΝGL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENGL 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 ENGL ουτε συζητηση :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 ΕΧΩ ΑΚΟΘΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΓΛ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ακομη δεν εχεις ακουσει τιποτα...αν τον αποκτησεις,με τον καιρο θα τον λατρεψεις 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Ερώτηση σημαντική.Τι μουσική θέλεις να παίξεις;; Εγώ θα σου πρότεινα Peavey αν θες τρελές καφρίλες και Engl για περισσότερο all-around φάση :wink: Προσωπικά γέρνω στο Peavey You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Κι εγώ σου προτείνω τον Εngl...Νομίζω είναι σε όλα αρκετά καλύτερος του Peavey και θα παίξει σε όλα τα είδη με αρκετή άνεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-bokos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 thanx guys ki egv psilogerno ston engl an kai me endiaferei mono h high gain fash epidh exv enan vintage orange rocker 30 me el34's kai celestion vintage 30, o opoios me kalyptei apo vintage mexri psilo hard rock. gia kathe endexomeno tsekarete kai tis aggelies moy peri laney vc15, tech21 trademark 30 kai bossdd6, mxr distortion, kai mxr dimebag dist opoy ta dino ola mazi se trelh prosfora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση