Superfunk Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Να σαι καλά,μου φτιαξες τη μερα.Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια...Θα ήθελα πάρα πολύ να ξερα να παίζω μπουζούκι και να έπαιζα αυτό το τραγούδι... Σπύρος Ζαγοραίος-Προσευχή.wmv "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι, υπάρχουν και... χειρότερα ;D Στην τελική, το Afrobeat με ένα τραγούδι από... την καρδιά της Αφρικής (Ελλάδα ) γιατί να μην ταιριάζει ??? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Nαι, κάποιος το είχε βάλει παλιότερα εδώ, όπως και αυτό το πολύ καλό: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Είμαι σίγουρος πως θα του αρέσει η διασκευή του Κυρ Σπύρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση