Προς το περιεχόμενο

Mπορειτε να καταλαβετε ποιος marshall ειναι αυτος ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα παω να το δοκιμασω και τον jvm... Μου τα λεει ο φιλος μου ο blackie αλλα ειναι που τα αναλυω εγω λιγουλακι παραπανω... Ο jvm εν τελει εχει γκαζια και χωρις booster πεδαλ ? Τα ρωταω για να παω διαβασμενος τουλαχιστον ... Το στυλ που παιζω πλεον το υποψιαζεστε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Θα παω να το δοκιμασω και τον jvm... Ο jvm εν τελει εχει γκαζια και χωρις booster πεδαλ ? Τα ρωταω για να παω διαβασμενος τουλαχιστον ... Το στυλ που παιζω πλεον το υποψιαζεστε...

Οχι δεν θα σου κανουν...φαντασου οτι δεν μου εφτασε εμενα ..βεβαια δεν τον εψαξα και ιδιατερα,αλλα απο αυτα ακουγα σε βιντεο πιστευα θα μου ακρει .Αλλα τελικα κατι ελειπε στο χερι μου.Προφανως η ικανοτητα να παιξω....ή τα χερια να τον κανω να ακουστει οπως θελω.Παντως σιγουρα δεν εφταιγε ο ενισχυτης,αλλα εμενα μου ελειπε ενα boostreki μπροστα.

RUN FOREST....RUN!!!!

Προφανως η ικανοτητα να παιξω....

Καλα αυτο δεν το συζηταμε... Ειναι γνωστο σε ολους μας εξαλλου οτι εισαι ασχετος...

Εγώ έχω έναν JVM410C. O ενισχυτής πάει απο το απόλυτο καθαρό μέχρι την κόλαση( όπως και διαφημίζεται). Όσο αφορά το καθαρό του, είναι μεν το πιο καθαρό που έχω ακούσει σε marshall αλλά αν το συγκρίνω με αυτό του Electra Dyne μου είναι ψόφιο και χωρίς καθόλου όγκο. Όσο αφορά τον όκγο τώρα, αυτός θα αρχίσει να αυξάνεται με την ένταση αλλά κάπου στο 3.5 και μετά που δεν είναι ούτε για live(εξαρτάται βέβαια και απο τα μεγάφωνα)... Ο ενισχυτής έχει 2 master volume πράγμα χρήσιμο αν θές να βγείς λίγο παραπάνω για σόλο και άλλα τέτοια...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου