soundmagic Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 σόρυ αλλά αυτό λέγεται άρπα-κόλλα αν π.χ. ψάξω τις παραμέτρους του ηχείου και σου πω πως σύμφωνα με τις σχετικές εξισώσεις οι διαστάσεις της καμπίνας πρέπει να είναι 35Χ45Χ75, πώς θα το εκλάβεις; επίσης στην τρύπα που θα ανοίξεις πρέπει να προσαρμόσεις σωλήνα, κατάλληλου μήκους... δεν είναι μια απλή τρύπα και τελείωσε... να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις λόγω χώρου που θα μπει στο σπίτι η ποιότητα του ήχου δεν είναι καν παράγοντας ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Το ξέρω ότι είναι δουλειά η οποία δεν είναι σωστή αποδοτικά και ηχητικά αλλά δεν υπάρχει χώρος στο δωμάτιο οπότε... Δεν ζητάω ποιότητα αλλά πρακτικότητα αν με καταλαβαίνεις... :-[ Επίσης το πρόγραμμα που μου είπες δεν κατάφερα να το λειτουργήσω :-X Δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία... Για το σωλήνα το ξέρω ότι χρειάζεται... Απλά δεν ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο μήκος... :-X γιατί δεν μου στέλνεις ένα ΠΜ;;;; ??? βρες μερικά ηχεία που βρίσκονται εντός budget και στείλτα μου ή πες μου τι budget έχεις για το μεγάφωνο και θα βρω εγώ (ελπίζω) καμπίνα 35Χ45Χ75 δεν χωράει στο χώρο σου; σε ρωτώ γιατί παρόμοιες διαστάσεις βγαίνουν συνήθως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 καμπίνα 35Χ45Χ75 δεν χωράει στο χώρο σου; σε ρωτώ γιατί παρόμοιες διαστάσεις βγαίνουν συνήθως.... Το 75 με σκοτώνει... Ο χώρος που υπάρχει διαθέσιμος χωρίς να βγω εγώ από το δωμάτιο (και ένεκεν ευχρηστίας και συγκατοίκησης με γονείς άρα κοινοχρησίας επίπλων) είναι 55Χ45Χ60... Οπότε το έκανα 50Χ50Χ50 σκεπτόμενος τις διαστάσεις... Το budget για το ηχείο είναι στα 50 ευρώ (άντε 60)! Αν βρεις κάτι καλύτερο πες μου. Έχω φάει το Internet και αυτό ήταν το καλύτερο που βρήκα σε 15αρι και σε αρκετά watt! Βρήκα και 12αρι στα 60 ευρώ της PDA system νομίζω αλλά προτιμώ το 15αρι εδώ που τα λέμε! Τώρα βέβαια ότι έγινε έγινε αλλά καλό είναι α)να μάθω και εγώ τι πατάτα έκανα ώστε να μην επαναληφθεί και β) όποιος διαβάσει το ποστ να μην κάνει τα ίδια λάθη! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 η μεγάλη διάσταση (75) είναι πάντα το ΥΨΟΣ, και υποπτεύομαι πως περιθώριο προς τα πάνω διαθέτεις... αν όχι, τότε δεν έχει νόημα να ψάξω γιατί πάντα το ύψος είναι αρκετά μεγάλο, πάνω από 70, σε όσες δοκιμές έχω κάνει τουλάχιστον με 12άρια και 15άρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Δεν διαθέτω ύψος 75 :P Πρέπει να χωράει και η κεφαλή! 8) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 καλώς, πες μου τις μέγιστες διαστάσεις καμπίνας που μπορείς να στριμώξεις στο χώρο σου (πλάτος ύψος βάθος) πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο δωμάτιό σου που να παίρνει κάτι σε ύψος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο δωμάτιό σου που να παίρνει κάτι σε ύψος... το μοναδικο σημείο που υπάρχει έχει καταληφθεί από το κόντρα μπάσο... :-X καλώς, πες μου τις μέγιστες διαστάσεις καμπίνας που μπορείς να στριμώξεις στο χώρο σου (πλάτος ύψος βάθος) 50 πλάτος, 70 ύψος, 55 βάθος! ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ... (και ξηλώνω και ένα ράφι από το γραφείο) :-X LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Τζίφος φίλε, δεν βγαίνουν τα νούμερα Σου διάλεξα ένα μουράτο Eminence 15άρι, 300 βατ, στα 68Ε από θωμά, αν και εφόσον το έπαιρνες με καμιά ομαδική παραγγελία, αλλά όλες οι καμπίνες έβγαιναν από το λογισμικό με ύψος πάνω από τα 70εκ, ενώ πλάτος και βάθος κάτω από 50εκ, άρα η μια διάσταση πρέπει να είναι μεγάλη Για να καταλάβεις, η βέλτιστη καμπίνα γι' αυτό το μεγάφωνο έχει ύψος 95εκ. Σίγουρα υπάρχουν μεγάφωνα που επιτρέπουν μικρώτερη καμπίνα, αλλά με όριο τα 60Ε αυτό πιθανότατα δεν είναι εφικτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Οπότε it's my way or the highway και ας ελπίσουμε ότι θα ακούγεται το όλο θέμα... ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2011 Παρακαλώ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση