thanos-g Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα και παλι!!!εχω και μια αλλη ερωτηση να σας κανω!μπορειτε να μου προτεινετε μερικα active stage monitor να τα εχετε δοκιμασει η να εχετε ακουσει καλα λογια!το ηχειο θελω να ειναι μαλακο οχι πολυ βαρυ και μεχρι 1000Ε!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα πλησίαζα σε κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/db_technologies_opera_605_d.htm ή κάτι τετοιο http://www.thomann.de/gr/rcf_art_710a.htm...Την εκτιμώ σαν εταιρεία την RCF όπως και την dB.Eίναι πολύ καλές,και αξιόπιστες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanos-g Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το ενδιαφερον!σημερα αγορασα το (HK DART) το ακουσα μαλακο με καθαρες συχνοτητες,χαμηλο προφιλ,το μονο μειον ειναι οτι ειναι λιγο βαρυ και η μεταφορα του ειναι λιγο ζορι!!!(19.8kg)σ'ευχαριστω πολυ παντως!!να σαι καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το ενδιαφερον!σημερα αγορασα το (HK DART) το ακουσα μαλακο με καθαρες συχνοτητες,χαμηλο προφιλ,το μονο μειον ειναι οτι ειναι λιγο βαρυ και η μεταφορα του ειναι λιγο ζορι!!!(19.8kg)σ'ευχαριστω πολυ παντως!!να σαι καλα!!! Ωραία...Με γεια!!!Αλλά 20κιλάκια είναι λίγο ζόρι :/ Τσέκαρε καποιε μαλακές θήκες που υπάρχουν για ηχεία(με διάφορες διαστάσεις,άρα κάτι θα βρεις),και κατά 99% νομίζω οτι υπάρχουν και με ρόδες,μήπως γίνει πιο ευχάριστη η μεταφορά...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση