sPId_x Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Παιδιά οπως εχω ξανααναφερει εχω το triton Le. Ομως δεν το εχω ψαξει και πολυ και εχω ορισμενες αποριες. θα ηθελα αν καποιος εχει την διαθεσει να βρεθουμε σε chat για να τα πουμε λιγο. Sorry που δεν τις αναφερω κατ ευθειαν στο forum αλλα μερικες εχουν ξανααναφερθει ισως και θα καταντησει κουραστικο(ειμαι και ψιλοασχετος!). Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν μεγαλη βοηθεια για να συνεχισω γιατι εχω απογοητευθει. thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Τι θέλεις ακριβώς να κάνεις; Ποια είναι η δυσκολία; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 προβλημα τυπου πως θα βαλω διαφορετικους ηχους σε καθε οκταβα, πως θα ταξινομησω τους ηχους για να τους βρισκω ευκολα σε live ,πως πειραζω τους ηχους στο edit, κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2006 Αυτα που ρωτας γραφονται στο manual και ειναι πολυ απλα.Αφιερωσε πρωτα χρονο εκει και μετα οτι θες ρωτησε μας αλλα το να σου πουμε αυτο που γραφει το manual ειναι λιγο ανουσιο!!!!Διαβασε το και δωστου να καταλαβει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2006 Και επισης αρχισε να το πειραζεις χωρις ιδιαιτερο σκοπο. Απλα πειραζε το. Βαλε εναν ηχο και αλλαξε του τα ματια με οτι κουμπι βρισκεις μπροστα σου. Μονο ετσι μαθαινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση