RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Ένα τραγούδι μόνο... αλλά το πάει καλά... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ..ότι πρέπει για νανούρισμα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 "Αγάπη μου, πως το έπαθες και ακούς ωραία μουσικη ?" Τάδε έφη η γυναίκα μου που ακούει δίπλα απο σπόντα... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 "Αγάπη μου, πως το έπαθες και ακούς ωραία μουσικη ?" Τάδε έφη η γυναίκα μου που ακούει δίπλα απο σπόντα... :D μουσική παντόφλα! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Το χα ακουσει πριν καποιο διαστημα και τα σπαει.Φοβερη διασκευη.Δυσκολο κομματι(οχι τεχνικα)αλλα στο να το αποδωσει κανεις καλα και νομιζω το κανει με το παραπανω. Δεν το τραγουδαει απλα,το "λεει" καταπληκτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Οι Lizzy είναι λατρεία... Η Sade θεά... Το αποτέλεσμα αξιοπρεπέστατο... Ο Korgious να πάει για ύπνο... ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Το χα ακουσει πριν καποιο διαστημα και τα σπαει.Φοβερη διασκευη.Δυσκολο κομματι(οχι τεχνικα)αλλα στο να το αποδωσει κανεις καλα και νομιζω το κανει με το παραπανω. Δεν το τραγουδαει απλα,το "λεει" καταπληκτικα. Ακριβώς. Όπως κι o Phil άλλωστε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ...είναι κακό να σε οδηγεί στην αγκαλιά του Μορφέα η αιθέρια φωνή της; www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ...είναι κακό να σε οδηγεί στην αγκαλιά του Μορφέα η αιθέρια φωνή της; Εγώ πάντως μια που ξύπνησε το μωρό άνοιξα μόνιτορ και το ξανακοιμίζω :D ζουζούνια και λαλακίες :P thanks Ray www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Ακριβώς. Όπως κι o Phil άλλωστε... Θα ηταν πολυ ταιριαστο ζευγαρι...αν τα εφερνε η μοιρα αλλοιως. :-\ IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση