foxxx Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ποια η αποψη σας για αυτην την κονσολα την την δουλευει καποιος η αν την ειχε να μας πει τα υπερ και τα κατα της. αξιζει η αγορα της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosmp Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 φίλε μου θα σου προτείνω να πάρεις κατι άλλο καλυτερα εκτος αν δε βγαινεις οικονομικα... αλλα να θυμασαι το φθηνο το πληρωνεις 2 φορες.. αν δε χρειαζεσε τοσα πολλα καναλια μπορεισ να δεισ και αλλεσ εταιριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 δουλευα (οχι δικια μου) καποια στιγμη την eurodesk mx2442a προσωπικα δεν ειχε καποιο θεμα - αρκετα καλη για τα λεφτα της..... αν την εχεις βρει καπου μεταχειρισμενη καλυτερα μακριά αμα δεν ξερεις το ποιον της think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω παιδια γενικα ειμαι στο ψαξιμο αλλα κοιταω σε ευκεριες μπασ και βρω κατι αλλα ειπα να ρωτησω μιας και δεν βρικα στην αναζητηση καποιο αναλογο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2011 Tσέκαρε και καμία soundcraft,που νομίζω οτι εχουν πέσει λίγο οι τιμές της!Αλλιώς δες σε mackie... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση