mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 δεν μπορω να καταλαβω αυτην την νοοτροπια. γιατι δηλαδη να μην αναφερουμε δημοσια το καταστημα απο την ελλαδα?τι διαφορα εχει απο τον thomann ως προς την νοοτροπια αντιμετωπισης?? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ κι εγώ με τον Μιχάλη. Δηλαδή πως εκθειάζουμε καταστήματα εξωτερικού και όχι εσωτερικού? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Ναι ρε παιδιά τι PM και βλακείες??? Στο κάτω κάτω ο yameth δεν είπε ποτέ να μην αναφέρουμε φθηνούς προμηθευτές (είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό)!!! Αυτό που μας συνέστησε ήταν όταν πχ μιλάμε για τον τάδε ενισχυτή, να μη δίνουμε link πχ από Thomann αλλά από την επίσημη σελίδα του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ! ¶λλο το ένα και άλλο το άλλο ;) Δεν είναι ανάγκη να φτάσουμε σε κατάσταση μυστικοπάθειας!!! Για αυτό καλό θα ήταν να το αναφέρεται το link. Στο κάτω κάτω, φαντάζομαι ότι ΟΛΟΙ μας θέλουμε να ενισχύσουμε την ελληνική και όχι την γερμανική!!! Επομένως, αν υπάρχει ένας σωστός επαγγελματίας, γιατί να μένει στην αφάνεια ??? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 δεν μπορω να καταλαβω αυτην την νοοτροπια. γιατι δηλαδη να μην αναφερουμε δημοσια το καταστημα απο την ελλαδα?τι διαφορα εχει απο τον thomann ως προς την νοοτροπια αντιμετωπισης?? :roll: ΣΩΣΤΟΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!! Ναι ρε παιδιά γιατί να μην μοιραζόμαστε δημόσια τις "πηγές" μας? Το φθηνότερο (και σωστό εννοείται) γιατί να μην το υποστηρίξουμε? Όταν μάλιστα είναι και ντόπιο. Τι διαφορά θα έχει αν η πληροφορία είναι μέσω ΡΜ? Είναι καλύτερα να τ' ακουμπάμε στο εξωτερικό? Κάνω και την αρχή και λέω οτι μέσω net το φθηνότερο που βρήκα είναι ο Παυλάκης (www.Pavlakis.com.gr) (σιγά μη δεν το ξέρατε) Τεσπα, αν δεν αναγνωριστεί η "ορθότητα" (ή σωστώτητα) αυτή, παρακαλώ να έχω ΚΙ ΕΓΩ ένα ΡΜ ή mail. :wink: P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 εχετε δικιο.αντε ας μας πει καποιος για ποιον μιλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Θα το αποκαλυψω εγω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ΠΕΣ ΜΑΣ , ΠΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!! P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 προφανως φοβουνται οτι εαν πλακωσει πελατια θα ανεβουν οι τιμες.κλασσικη ελληνικη νοοτροπια.το δικο μου καλο πανω απο οοοοολων των αλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Θα το αποκαλυψω εγω...... Πες το ντε. Γιατί αργείς? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Ποοοο Λιγο ελειψα και εγινε χαμος! Οποιος θελει ας μου στειλει πμ........ :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση