gemini Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Kαλησπερα!!! Απογευμα,κρυο,και....Ορεξη για blues δηλαδη...Πηρα λοιπον την fender strat φιαγμενη και σεταρισμενη αριστα απο ενα φιλαρακι(αρχιμαστορα),και εφιαξα το πρωτο σολο...Το δευτερο ειναι απο μια κθαρα σκαφος μαρκας "τρεχα γυρευε" ;D ;D ;D... the_thrill_is_gone.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Αξιοπρεπεστατο, καλη η προσπαθεια σου να προσεχεις τα σηκωματα που στην αρχη του κομματιου φαλτσαρουν λιγο, μαλλον εχεις ασχοληθει λιγο καιρο με το οργανο, το κομματι ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου, εισαι σε καλο δρομο, προχώρα. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον nasokosm ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα ειναι.Πραγματι αν φτιαξεις τα σηκωματα σε καποια σημεια θα παρει πολυ πανω. Ετσι η αλλιως μπραβο!Συνεχισε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Mια χαρα ειναι φιλε μου.Εχει blues feeling αυτο ειναι σιγουρο.Αυτο που θελει κατα τη γνωμη μου ειναι περισσοτερη διακυμανση στις δυναμικες :)keep on playing the blues... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 ... να προσεχεις τα σηκωματα που στην αρχη του κομματιου φαλτσαρουν λιγο, μαλλον εχεις ασχοληθει λιγο καιρο με το οργανο... Έτσι ακριβώς. Α! και είσαι καλύτερος εκεί που παίζεις λίγα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 πολυ ωραιος ο ηχος σου με την strat...και το παιξιμο ητανε μια χαρα. Ειναι ομως και κομματαρα το ατιμο. :o RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2011 Eυχαριστω πολυ ολους...Ειναι πραγματι κομματαρα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση