gdevelek Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 συμφωνούμε ότι στον neck μαγνήτη όπου λείπει το bridgeplate, οι ήχοι είναι αρκετά κοντά για το λόγο αυτό ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ο neck μαγνητης της συγκεκριμενης κιθαρας ειναι ενας απλος strat μαγνητης οποτε δεν εχει ιδιο ηχο με τον κλασσικο neck μαγνητη μια tele που λογω του μεταλικου του καλυμματος ειναι πολυ πιο "μουντος". παντως σε πολλες τελε που εχω βαλει strat μαγνητη στο neck ναι ο ηχος ειναι ...σχεδον strat... ;D (ακουγονται δηλ 100% σαν μια HARDTAIL strat αλλα μια και ελαχιστοι παιζουν με hardtail strats θα ελεγα οτι ακουγεται πολυ κοντα σε μια ..κανονικη strat χωρις το φυσικο reverb που κανουν τα ελατηρια της) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Επιστρεφοντας στο θεμα επισυναπτω ενα κλιπακι μιας 335 style κιθαρας που λογω των μαγνητων της (αλλαξα τους διπλους με μονους De Armond style) μονο σαν....335 δεν ακουγεται και εχει μεταμορφωθει στο απολυτο twang machine! Οποτε ναι μια δραστικη αλλαγη μαγνητων αλλαζει εντελως τον χαρακτηρα μιας κιθαρας (ο ηχος απο την μι μπασα χορδη απο το 1.00-1.14 απλα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγει απο μια κανονικη 335 με διπλους ενα βγαινει αμεσως με τους De Armond,ενω φυσικα και ο funk ρυθμικος ηχος ουδεμια σχεση εχει με 335) changepup.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Οποτε ναι μια δραστικη αλλαγη μαγνητων αλλαζει εντελως τον χαρακτηρα μιας κιθαρας και τα κσύλα ρε φίλος?.... :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 ??? ??? ??? ??? Το μόνο γεγονός που βλέπω εγώ είναι ότι όσα γράφονται αποτελούν την προσωπική σου γνώμη. Αν υπήρχαν "γεγονότα" και μπορούσαν τα πάντα να μπουν στη ζυγαριά...τέτοια debates θα είχαν περάσει στην ιστορία. ;) Και ομως φιλε μου το οτι ο μαγνητης "ακουει" την ταστιερα και οχι το σωμα δεν εχει να κανει με δικια μου γνωμη. Οπως και διαφορα αλλα που αναφερα , αυτα ειναι FACTS. Αν θες την δικια μου γνωμη δεν υπαρχει καλυτερος και χειροτερος ηχος, ειναι αστειο να μιλαμε για το πως θα κανοθμε ενα οργανο να ακουγεται καλυτερα...το καλυτερο με το χειροτερο εχουν να κανουν με το τι σου αρεσει και θεσ να ακους....υπαρχουν κομματια που εχουν γραφτει με φτηνιαρικα οργανα με μαγνητες του κιλου και ομως της ακους και μενεις αγαλμα γιατι εξυπηρετουν της αναγκες του ειδους...anyway... Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Και ομως φιλε μου το οτι ο μαγνητης "ακουει" την ταστιερα και οχι το σωμα δεν εχει να κανει με δικια μου γνωμη. Οπως και διαφορα αλλα που αναφερα , αυτα ειναι FACTS. Facts? Facts. Δε χαλάω χατίρι. ;D Δώσε μας και τις πηγές σου σε πρώτη ευκαιρία... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Και ομως φιλε μου το οτι ο μαγνητης "ακουει" την ταστιερα και οχι το σωμα δεν εχει να κανει με δικια μου γνωμη. Δηλαδή το μαόνι και το maple top στις les paul μπαίνουν για λόγους αισθητικής, ας πούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή το μαόνι και το maple top στις les paul μπαίνουν για λόγους αισθητικής, ας πούμε; Ναι,δεν το ήξερες;Τι μαόνι,τι maple,τι...κόντρα πλακέ,το ίδιο είναι όλα... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Τι μαόνι,τι maple,τι...κόντρα πλακέ,το ίδιο είναι όλα... ;D Ατυχώς...είναι τα ίδια, όταν δεν μπορείς να βαρέσεις τη ΛΑ.... :'( :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι,δεν το ήξερες;Τι μαόνι,τι maple,τι...κόντρα πλακέ,το ίδιο είναι όλα... ;D (μεταξυ μας μην το μαθει κανεις ομως....αμα βαλεις active οντως το ιδιο ειναι ολα :D :D :D ) χιχιιχι σσσσσσ ομως μην μας ακουσουν οι αλλοι :D :D :D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση