Abraxas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "I could teach God how to play geetar... I'm so fat" Εκεί που έκανα καινούργιο συκώτι ήταν σ'αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=hXEiNJN2Ws4&mode=related&search= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 δεν καταλαβαινα τι ελεγε ο βλακας με την φωνη ουτε διαβασα παρακατω να δω τι παιζει.πλακα ειχε ομως!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Δείτε και αυτό εδώ: http://www.break.com/index/fartpreach4.html LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Κώστα ΤΕΛΕΙΟ!!! :lol: :lol: :lol: (Αλήθεια, στην πραγματικότητα, ο τύπος υποτίθεται ότι επικοινωνεί με τον Θεό???) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Κώστα ΤΕΛΕΙΟ!!! :lol: :lol: :lol: (Αλήθεια' date=' στην πραγματικότητα, ο τύπος υποτίθεται ότι επικοινωνεί με τον Θεό???)[/quote'] Ναι ο Τζήζας Κράιστ του στέλνει... φαξ (κατά το γνωστό ανέκδοτο :lol: :lol: :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 'Αααααααχ, σας έφτιαξα πάλι βασανισμένα μου αγόρια... (clopyright by antouan)... Και να σκεφτείτε ότι κάτι τέτοιους (εντάξει, χωρίς το κλάσιμο!) τους πιστεύουν τα ΖΩΑ τα αμερικανάκια και τους τα ακουμπάνε κανονικά... Μου φαίνεται ότι θα "φτιάξω" και εγώ μια θρησκεία... με πολλά ημίγυμνα μοντέλα εκ τσεχίας ή πολωνίας... δεν το έχω αποφασίσει ακόμα... όποιος κάνει τις περισσότερες εισφορές, θα έχει και τις καλύτερες... χαρές... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_ Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 gpiad το καλύτερο που είπε ηταν οτι έκανε practice 63 ώρες τη μέρα αλλά δε το κανει πια γιατι έπρεπε να γυρνάει πισω στο χρόνο και αυτο περιείχε τον κίνδυνο να καταστραφεί η ανθρωπότητα κατι που δε θα ήταν καλό για τις πωλήσεις δίσκων και τη μουσική βιομηχανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Εγώ έπεσα στο πάτωμα στο "I'm fat" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 καλα μπαμπη το i m fat ισως ειναι η κορυφαια ατακα αυτου του video :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Εγώ έπεσα στο πάτωμα στο "I'm fat" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: χαχαχαα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση