argytar Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Έχοντας δοκιμάσει teflon saddles όχι σε τέλε αλλά σε strat και sg μπορώ να πω ότι ο ήχος βελτιώθηκε (ομιλώ για το προϊόν της Graph-tech). Mου φάνηκε πιο 'αεράτος' με στρόγγυλα πρίμα και πιο μαλακό playbility στο χέρι ,τολμώ να πω πως βελτιώθηκε και το sustain. Ένα θέμα είναι ότι είναι κάπως άσχημες (ειδικά σε στρατ/τελε στην Sg δεν τις ξεχωρίζεις πάνω στην tune-o-matic, αλλά ο ήχος ανταμοίβει. Ειδικά αν βάλεις τις ghost έχεις και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ακουστκό ήχο (εκπληκτικό λέω) και κάνεις σχετικά εύκολα μια hybrid κιθάρα. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Τελικα ο Leo δεν αφησε τιποτα στη τυχη..! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Έχοντας δοκιμάσει teflon saddles όχι σε τέλε αλλά σε strat και sg μπορώ να πω ότι ο ήχος βελτιώθηκε (ομιλώ για το προϊόν της Graph-tech). Mου φάνηκε πιο 'αεράτος' με στρόγγυλα πρίμα και πιο μαλακό playbility στο χέρι ,τολμώ να πω πως βελτιώθηκε και το sustain. Ένα θέμα είναι ότι είναι κάπως άσχημες (ειδικά σε στρατ/τελε στην Sg δεν τις ξεχωρίζεις πάνω στην tune-o-matic, αλλά ο ήχος ανταμοίβει. Ειδικά αν βάλεις τις ghost έχεις και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ακουστκό ήχο (εκπληκτικό λέω) και κάνεις σχετικά εύκολα μια hybrid κιθάρα. Tο ιδιο και αυτος που μου τις εδωσε, τις ειχε βαλει σε strat ... τις αντιστοιχες και του αρεσαν. Εδω μιλαμε για αλλοιωση μουσικου αποτελεσματος :) Συμφωνω στη πιο ευχαριστη αισθηση που ειχε το αγγιγμα των χορδων, αλλα πολυ μεταλλικος ο ηχος ,εμενα δε μου αρεσε παντως, ηταν λες και χρησιμοποιουσα μεταλλικη πενα. ΥΓ Παντως υποσχονται παπαδες http://www.graphtech.com/products.html?CategoryID=3 IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Tο ιδιο και αυτος που μου τις εδωσε, τις ειχε βαλει σε strat ... τις αντιστοιχες και του αρεσαν. Εδω μιλαμε για αλλοιωση μουσικου αποτελεσματος :) Συμφωνω στη πιο ευχαριστη αισθηση που ειχε το αγγιγμα των χορδων, αλλα πολυ μεταλλικος ο ηχος ,εμενα δε μου αρεσε παντως, ηταν λες και χρησιμοποιουσα μεταλλικη πενα. ΥΓ Παντως υποσχονται παπαδες http://www.graphtech.com/products.html?CategoryID=3 Ναι τα παραλένε κάπως! Εμένα πάντως πιο smooth μου φάνηκε ο ήχος παρά μεταλικός! Γούστα είναι αυτά! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση