antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 antouan δεν ξερω αν παρεξηγησες τα λογια μου.δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλλω.απλα αντιπαρατεθηκα στην αποψη σου. σχετικα με τις φοιτητριες' date=' σε προσκαλω οποτε θελεις να ερθεις στην καταληψη της σχολης μου. πιστευω οτι θα βρεις εντονο ενδιαφερον και σε πληροφορω οτι δεν μιλαω για τιποτε αξυριστες :lol:[/quote'] ελα ρε αγορι...σε αγαπαω.....δεν παρεξηγηθηκα βρε ανωμαλε...εδω ο αλλος μου ειπε οτι εχω τυφλωθει απο την μαλακια και γελαγα...με σενα θα στραβωσω;;; Μακια σου........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Τελικα οι αυπνιες προκαλουν σοβαρες επιπτωσεις την επομενη ημερα....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ρε παιδια,γιατι τοσο απολυτοι παντα.φρικαρω οταν ακουω αποψεις του στιλ "οι φοιτητες το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κωλοβαρανε.....".δηλαδη αν ειναι δυνατον.μερικοι κωλοβαρανε,αλλοι οχι.μερικοι ειναι κομματοσκυλα,αλλοι οχι.μερικοι ειναι συμφωνοι με το εκαστοτε νομοσχεδιο,αλλοι οχι.μερικοι υποστηριζουν το κκε (μιας και αναφερθηκε το συγκεκριμμενο κομμα) αλλοι υποστηριζουν αλλα κομματα.το να ισοπεδωνουμε οπως παντα μια ταξη ανθρωπων που κακως η καλως διαλεξε να συνεχισει το διαβασμα και μετα το λυκειο και να μην αρχισει να εργαζεται αμεσως ειναι τουλαχιστον αστειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ρε παιδια' date='γιατι τοσο απολυτοι παντα.φρικαρω οταν ακουω αποψεις του στιλ "οι φοιτητες το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να κωλοβαρανε.....".δηλαδη αν ειναι δυνατον.μερικοι κωλοβαρανε,αλλοι οχι.μερικοι ειναι κομματοσκυλα,αλλοι οχι.μερικοι ειναι συμφωνοι με το εκαστοτε νομοσχεδιο,αλλοι οχι.μερικοι υποστηριζουν το κκε (μιας και αναφερθηκε το συγκεκριμμενο κομμα) αλλοι υποστηριζουν αλλα κομματα.το να ισοπεδωνουμε οπως παντα μια ταξη ανθρωπων που κακως η καλως διαλεξε να συνεχισει το διαβασμα και μετα το λυκειο και να μην αρχισει να εργαζεται αμεσως ειναι τουλαχιστον αστειο[/quote'] Αυτή η εμπεριστατωμένη παρατήρηση, αξίζει σίγουρα μία απάντηση. Νάτη λοιπόν : διότι τον τόνο σε μία ομάδα τη δίνει ο μέσος όρος, όχι ο καλύτερος. Τι θα έλεγες αν έγραφα : μερικοί έλληνες ταξιτζήδες είναι ευγενέστατοι, άλλοι όμως όχι; Θα έλεγες (και θα είχες δίκιο) ότι οι πιο πολλοί ταξιτζήδες είναι αγενέστατοι - αυτό δεν αποκλείει ότι κάποιοι δεν είναι, αλλά είπαμε, τον τόνο τον δίνει ο μέσος όρος. Εσείς που είστε ακόμη φοιτητές έχετε απομονώσει αυτούς που χαλάνε τον μέσο όρο σας; Αυτό είναι το πραγματικό θέμα (κατά τη γνώμη μου). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Εγω ειμαι της αποψης οτι οι ιδιοι που κατηγορουν τους φοιτητες οτι τους αρεσει το αραλικι ηταν και οι ιδιοι φοιτητες καποτε...και εκαναν το ιδιο. Και τωρα καθονται στις γραφιαρες τους βολεμενοι(το ιδιο που θα θελω και εγω μετα απο λιγο καιρο) πυνουν και αυτοι την φραπεδαρα τους και το παιζουν εξυπνοι (κατι το οποιο θα κανω και εγω μετα απο λιγο καιρο). Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη. Το προβλημα ειναι δυστυχως για αυτον που το εχει. Και οσοι θελουν να το παιζουν ιδεολογοι μπορουν απλα να το παιζουν οχι οτι ειναι κιολας. Ξερεις ποσους βολεμενους ξερω εγω που προερχονται απο πραγματικους ιδεολογικους φοιτητικους αγωνες (ακομα και μελη του ρηγα φεραιου) που τωρα το παιζουν πολιτικοι και αδιαφορουν παντελως για το φοιτιτικο κινημα? Γι' αυτο ας αφησουμε τις αψιμαχιες και τους φοιτητες (οσο ειναι φοιτητες) να κανουν αυτο που μπορουν ΤΩΡΑ γιατι αυριο θα ειναι αργα, θα τους καταπιει και αυτους το βολεμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Εσείς που είστε ακόμη φοιτητές έχετε απομονώσει αυτούς που χαλάνε τον μέσο όρο σας; Αυτό είναι το πραγματικό θέμα (κατά τη γνώμη μου). αυτο μπορει να επιτευχθει μονο με ενεργη συμμετοχη σε διαδικασιες οπου αυτοι που χαλανε τον μεσο ορο, οπως κομματοσκυλα, η αδιαφοροι φοιτητες που κανουν καταληψη μονο και μονο για να παιξουν ταβλι, οι οποιοι μαλιστα συνηθως προσπαθουν να οικειοποιηθουν και να διαστρεβλωσουν οτιδηποτε στο οποιο συμμετεχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Αυτή η εμπεριστατωμένη παρατήρηση' date=' αξίζει σίγουρα μία απάντηση. Νάτη λοιπόν : διότι τον τόνο σε μία ομάδα τη δίνει ο μέσος όρος, όχι ο καλύτερος. Τι θα έλεγες αν έγραφα : μερικοί έλληνες ταξιτζήδες είναι ευγενέστατοι, άλλοι όμως όχι; Θα έλεγες (και θα είχες δίκιο) ότι οι πιο πολλοί ταξιτζήδες είναι αγενέστατοι - αυτό δεν αποκλείει ότι κάποιοι δεν είναι, αλλά είπαμε, τον τόνο τον δίνει ο μέσος όρος. Εσείς που είστε ακόμη φοιτητές έχετε απομονώσει αυτούς που χαλάνε τον μέσο όρο σας; Αυτό είναι το πραγματικό θέμα (κατά τη γνώμη μου).[/quote'] κοιταξε προσωπικα σπουδαζω εξωτερικο και εχω φτυσει αιμα να τελειωσω τη συγκεκριμενη σχολη οπως φτυνει αιμα και η μεγαλη πλειοψηφια των συμφοιτητων μου. για ελλαδα δεν ξερω αν ο μεσος ορος κωλοβαραει η αν κανει απεργιες μονο και μονο για να χασει μαθηματα και εξετασεις.απλα πιστευω πως κατι τετοιο ειναι αστειο διοτι ουτως η αλλως τα μαθηματα που πρεπει να δωσει κανεις ειναι συγκεκριμενα.αν κανει καποιος καταληψη απλα θα αργησει να δωσει τα μαθηματα που θαθελε.οποτε μου φαινεται πως οποιος κανει καταληψη το κανει διοτι πραγματικα πιστευει πως αξιζει τον κοπο και πως εχει δικιο. φυσικα και υπαρχουν πολλοι που κωλοβαρανε και πινουν φραπεδιες απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις να ασχολουνται με το αν οι γονεις τους γα$£$$νται στη δουλεια για να τους παρεχουν τα αναγκαια χρηματα,αλλα πραγματικα νομιζω πως ΔΕΝ ειναι ετσι η πλειοψηφια των φοιτητων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 φυσικα και υπαρχουν πολλοι που κωλοβαρανε και πινουν φραπεδιες απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις να ασχολουνται με το αν οι γονεις τους γα$£$$νται στη δουλεια για να τους παρεχουν τα αναγκαια χρηματα. δεν φανταζεσαι ποσο τους σιχαινομαι αυτους τους ανθρωπους...απλα ηθελα να το πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 σχετικα με τις φοιτητριες' date=' σε προσκαλω οποτε θελεις να ερθεις στην καταληψη της σχολης μου. πιστευω οτι θα βρεις εντονο ενδιαφερον και σε πληροφορω οτι δεν μιλαω για τιποτε αξυριστες :lol:[/quote'] ρε μ$υνι και ακομα δεν μου εχεις πει τιποτα;;;; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 σχετικα με τις φοιτητριες' date=' σε προσκαλω οποτε θελεις να ερθεις στην καταληψη της σχολης μου. πιστευω οτι θα βρεις εντονο ενδιαφερον και σε πληροφορω οτι δεν μιλαω για τιποτε αξυριστες :lol:[/quote'] ρε μ$υνι και ακομα δεν μου εχεις πει τιποτα;;;; :D αφου εισαι δεσμευμενο παλικαρι...να ριξω λαδι στην φωτια δεν το θελω :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση