mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 πραγματικα, δεν περιμενα να δω τετοια απαξιωση ως προς τον αγωνα των φοιτητων, απο μια κοινοτητα, που απαρτιζεται απο σκεπτομενους ανθρωπους. καλο θα ηταν πριν εκφερουμε γνωμη για το οτιδηποτε, να διαβασουμε και κατι. δεν ξερω γιατι οι καταληψεις, ειναι στο μυαλο καποιων ως μια ευκαιρια για φραπε και οφθαλμολουτρο, καθως απο προσωπικη εμπειρια εχω εντελως διαφορετικη αποψη. αντιμαθηματα ηλεκτρολογιας, θεωριας παιγνιων, ανοιχτου λογισμικου..συζητησεις πανω στην παιδεια και την εκπαιδευση, προβολες ταινιων, μουσικες εκδηλωσεις κλπ κλπ. δεν νομιζω ολα αυτα να συμβαλλουν στον ωχαδερφισμο και στον μηδενισμο των παντων. οταν μια ολοκληρη πολιτικη στρεφεται εναντιων της δημοσιας παιδειας, της οποιας αν δεν μετειχαμε ως χωρα θα ειμασταν ολοι μας βοσκοι ακομα και στο 2006, δεν μπορω να καταλαβω πως ακομα υπαρχουν ανθρωποι που δεν ενδιαφερονται και δεν ευαισθητοποιουνται πανω στο ζητημα αυτο. τελοσπαντων, ο καθενας επιλεγει την δικη του σταση ζωης και κοινωνικα αλλα και πολιτικα.απλα πιστευω οτι καποιες αξιες ειναι πολυ ανωτερες για να τις οικειοποιειται το κκε και το καθε κκε(τυχαιο παραδειγμα με αφορμη οσων διαβασα), ποσο μαλλον εμεις οι ιδιοι να τις κατατασουμε και να τις αποδιδουμε σε μικροπολιτικες και γραφικες νοοτροπιες. θα επαναλαβω τα λογια του αγαπητου skatempora. ΕΛΕΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Mech ο αριθμός όμως αυτών των ατόμων αποτελεί μειονότητα. Γιατί εγώ από τι ξέρω οι περισσότεροι είναι στις κοντινές παραλίες αυτή τη στιγμή.... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Mech ο αριθμός όμως αυτών των ατόμων αποτελεί μειονότητα. Γιατί εγώ από τι ξέρω οι περισσότεροι είναι στις κοντινές παραλίες αυτή τη στιγμή.... οι περισσοτεροι παντα ηταν στις παραλιες.αυτο ομως δεν μπορει να απαξιωνει μια πρωτοφανως μεγαλη πλειοψηφια φοιτητων φετος, που προτιμησε να στηριξει τις κινητοποιησεις απο το να παει για μπανιο. αλήθεια, εχει διαβασει καποιος απο εδω μεσα το πορισμα της επιτροπης για την παιδεια που αποτελει βαση του νομοσχεδιου που δημοσιοποιηθηκε σημερα?μεχρι και τις σημερινες δηλωσεις της υπουργου ειχε ενημερωθει για το ποιες ηταν οι προθεσεις της κυβερνησης? ειχε διαβασει και δει απο τα μμε για τις χιλιαδες απο αλητες φοιτητες που οργανωμενοι σε δοιμηριες εριχναν κεφαλιες στα γκλοπ και τα γονατα των ανυπερασπιστων και ακινητων ματ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 καλο θα ηταν πριν εκφερουμε γνωμη για το οτιδηποτε' date=' να διαβασουμε και κατι[/quote'] ... όπως το νομοσχέδιο π.χ., το οποίο δεν το είχε διαβάσει ΚΑΝΕΙΣ μέχρι σήμερα το πρωί, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να το ξεφτιλίζουν. Όπως σου είπε και ο fleemail, οι πιο πολλοί τώρα που μιλάμε κάνουν άλλες δουλειές, από αυτές που νομίζεις (δηλαδή, παίζουν τάβλι και κάνουν μπάνια). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Το σβηνω ....οχι γιατι ...δεν ασπαζομαι αυτα που λεω...αλλα γιατι σπαζομαι να μιλαω σοβαρα....απαπαππα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 αναφερεσαι στο νομοσχεδιο που προβλεπει ατοκα καταναλωτικα δανεια για τους φοιτητες και ανταποδωτικες υποτροφιες???ολα αυτα ηταν γνωστα εδω και μηνες απο το πορισμα του ΕΣΥΠ.και οσα απο αυτα που αναφερονταν εκει δεν οικιοποιηθηκαν απο το νομοσχεδιο, ξερει κανεις το γιατι εγινε αυτο? τελοσπαντων, δεν θελω να ερθω σε καμια αντιπαραθεση με κανεναν απο εδω μεσα, απλα θα ηθελα ολοι μας να ενημερωνομαστε αρκετα πριν εκφερουμε γνωμη για το οτιδηποτε, και το παραπανω αποτελει και το μοτο της αυτοκριτικης μου, καθως ουδεις ΑΣΦΑΛΤΟΣ που ειπε και η Αντζελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα..... και για τυχον παρεξηγησεις και παρερμηνευσεις..... Σκοπος:...Αραλικι καλοκαιρακι...(70%...γαι να μηντα ισοπεδωνω ολα λοιπον) Μεσα:Οι καταληψεις και πορειες με κοινο αξονα Τα προαναφερθεντα αιτηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Και την επομενη βδομαδα θα φορεσουν τα ρολογια τους' date='τα Polo μπλουζακια τους και θα κατεβουν να διαδηλωσουν γιατι μαμα...περασε το Σαβατοκυριακο πρεπει να αγωνιστω και παλι......Ααααα....και υπαρχουν κατι μαλακες που αποτα 23 τους δουλευουν 8 ωρες την ημερα και δινουν λεφτα και στο σπιτι αλλα ποιους τους γμαει αυτους...δεν ειναι φοιτητες...δεν ειναι νεολαια.... σαλταρα....[/quote'] κανεις δεν ειναι μαλακας, η οσο μαλακας νομιζεις.οποιος αισθανεται μαλακας με τον εαυτο του, με τη ζωη του η την καταντια του ας δωσει τον προσωπικο του αγωνα, οχι απαραιτητα μεσα απο διαδηλωσεις και καταληψεις η απεργιες.αλλα οχι επειδη του φερθηκε ασχημα η πουτανα (και πιο επισημα η αδικη)η κοινωνια να απαξιωνει το καθετι που δεν ακουμπαει και δεν αναφερεται στο προβλημα του. φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Και την επομενη βδομαδα θα φορεσουν τα ρολογια τους' date='τα Polo μπλουζακια τους και θα κατεβουν να διαδηλωσουν γιατι μαμα...περασε το Σαβατοκυριακο πρεπει να αγωνιστω και παλι......Ααααα....και υπαρχουν κατι μαλακες που αποτα 23 τους δουλευουν 8 ωρες την ημερα και δινουν λεφτα και στο σπιτι αλλα ποιους τους γμαει αυτους...δεν ειναι φοιτητες...δεν ειναι νεολαια.... σαλταρα....[/quote'] κανεις δεν ειναι μαλακας, η οσο μαλακας νομιζεις.οποιος αισθανεται μαλακας με τον εαυτο του, με τη ζωη του η την καταντια του ας δωσει τον προσωπικο του αγωνα, οχι απαραιτητα μεσα απο διαδηλωσεις και καταληψεις η απεργιες.αλλα οχι επειδη του φερθηκε ασχημα η πουτανα (και πιο επισημα η αδικη)η κοινωνια να απαξιωνει το καθετι που δεν ακουμπαει και δεν αναφερεται στο προβλημα του. φιλικα παντα. Οκ ρε αγοραρε....τι θελω και μιλαω σοβαρα...το χω ξαναπει δεν μου παει.... ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΦΟΙΤΗΤΑΡΕΣ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.... Εμειες με αυτες και αυτοι με τα πλακατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 antouan δεν ξερω αν παρεξηγησες τα λογια μου.δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλλω.απλα αντιπαρατεθηκα στην αποψη σου. σχετικα με τις φοιτητριες, σε προσκαλω οποτε θελεις να ερθεις στην καταληψη της σχολης μου. πιστευω οτι θα βρεις εντονο ενδιαφερον και σε πληροφορω οτι δεν μιλαω για τιποτε αξυριστες :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση