antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ΑΝΤΟΥΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΠΟΘ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΛΑΚ*Α ΤΥΦΛΩΝΕΙ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Μου αρεσε...εχεις κανενα αλλο καλυτερο;;;; :D :D Η επανασταση που επικαλεστηκα δεν αναφερονταν στα λεγομενα σου....εσυ εμπλεκοσουν στους κλωνους της παπαρηγας....μισοοο....τυφλωνομαιιι.... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ΑΝΤΟΥΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΠΟΘ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΛΑΚ*Α ΤΥΦΛΩΝΕΙ Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κοίτα γύρω σου και θα καταλάβεις ότι ο Antouan μόνο αυτό δεν κάνει, σε αντίθεση με πολύ κόσμο με τον οποίο σίγουρα έχεις πάρα πάρα πολύ στενές σχέσεις... 8) Για να μείνω on-topic (και καλά) όταν δεν έχω ύπνο, μπαίνω στο λατρευτό internet και που θα πάει... θα κοιμηθώ κάποια στιγμή! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Όλοι θέλουν να γίνουν καλοπληρωμένοι επιστήμονες στην Ελλάδα.... γι'αυτό τούτος ο τόπος πάει απο το κακό στο χειρότερο... τωρα ρε παιδια υπαρχει λογικος ανθρωπος που θα συμφωνησει με τον απο πανω?Καλα ρε μεγαλε' date='αυτη η χωρα εχει τρεις ¤ για να δωσει για εξοπληστικα προγραμματα και για πολεμικους σκοπους σε Ιρακ Γιουγκοσλαβια Αφγανισταν και αλλες Νατοικοκτατουμενες περιοχες.Ασε τα χαρισμενα λεφτα στους επιχειρηματιες κατοχους ποδοσφαιρικων ομαδω και βιομηχανους κολωσους.Μονο στην ερημη παιδεια δεν θελουν να δωσουν λεφτα?Και οχι μονο δεν θελουν να δωσουν αλλα θελουν να βγαλουν κι ολας μετατρεποντας την σε επιχειρηση.Αλλωστε οι αποφασεις της Μπολονια ακριβως για αυτο στοχευουν φτηστε το κουτοχορτο πια[/quote'] τι κάθεσαι και εξηγείς τώρα.... Γκρής ρε, Γκρής.... έχουμε επιστήμονες εδώ στο Γκρής (έχουμε βασικά αλλά είναι πολύ λίγοι αναλογικά), και πάνω απο όλα έρευνα, γι αυτό έχουμε καταστραφεί. Όλοι γίνονται επιστήμονες απο τη μία, με φραπε και καθησιό απο την άλλη, γιατί όλες οι σχολές στην Ελλάδα είναι καφενείο. ΟΛΕΣ. Μην ακούσω κουβέντα. Αυτοί ΟΛΟΙ που παίρνουν πτυχίο γίνονται ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, και ΟΛΟΙ κάθονται. Και μετά φυσικά ΟΛΟΙ γίνονται σερβιτόροι. Επίσης ΟΛΟΙ, γίνονται ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ για λόγους πρεστιζ, παράδοσης, και χρημάτων. Καθότι αυτό λένε οι έρευνες, έχει γίνει μεγάλη στατιστική μελέτη άλλωστε, και σου λέω, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Οπότε γ@μ@ τα όλα, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα εδώ, τι να ασχολούμαστε τώρα με το τι είναι σωστό στο νομοσχέδιο και το τι είναι λάθος, όλοι αυτοί οι τύποι που καναν εδω προπτυχιακά, και τώρα κάνουν διδακτορικά στο UCLA, το Cornell, το Stanford, το Berkley (το Παρίσι, το Καίμπρητζ) είναι οι κλασικοί απατεώνες, απλώς δεν το ξέρουν στην Αμερική και την υπόλοιπη Ευρώπη, και τους δουλέψαμε. Τα papers που βγάλανε ως προπτυχιακοί μερικοί ακόμα, τα βγάλανε παίζοντας τάβλι. Επίσης ΟΛΕΣ οι σχολές κυβερνώνται απο τις νεολαίες των κομμάτων και τους αιώνιους φοιτητές. Στο υπογράφω: Βαγγέλης με το όνομα, που ξέρω τι παίζει μέσα σε όλα τα Πανεπιστήμια. Πρόσεχε ε, επαγγελματίας έτσι? όχι κανα φλωροπαιδο.... Υ.Γ. επείδη ο eyprotocol και tassos1978 θα παρεξηγηθούν, καλά ο tassos1978 δεν ξέρω, αλλά ο eye σίγουρα, το παραπάνω σχολιάζει τη συμπεριφορά του 90% των μη-φοιτητών (αλλά και φοιτητών πραγματικά του φραπέ) που ξέρω, και αφορμή παίρνει μόνο απο πράματα που είπατε. 2 Λέξεις είναι απάντηση σε σας, και οι υπόλοιπες σε άλλους. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ΑΝΤΟΥΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΠΟΘ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΛΑΚ*Α ΤΥΦΛΩΝΕΙ Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κοίτα γύρω σου και θα καταλάβεις ότι ο Antouan μόνο αυτό δεν κάνει' date=' σε αντίθεση με πολύ κόσμο με τον οποίο σίγουρα έχεις πάρα πάρα πολύ στενές σχέσεις... 8) :)[/quote'] :D :D ..ελα...και αλλοι να συμφωνουν...παρακαλω... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Είδες πως σε έχω ψυχολογήσει ρε αγόραρε που λές κι εσύ; :D :D :D :D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 (konu57 άψογη η ιδέα σας!!! Εγώ μαζεύω χρήματα να φτιάξω ένα θερμοκήπειο για να καλλιεργώ διάφορα λουλούδια!) Thanks! Το θερμοκήπιο είναι ένας ακόμα από τους στόχους μου! Αλλα μαλλον δεν θα τον καταφερω... Το θερμοκήπιο λεει φιλε Τάσσο, go for it! Και καλή επιτυχία! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aljam Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΠΝΙΩΝ: ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΧΩ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΣΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΘΥΜΩ P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Είδες πως σε έχω ψυχολογήσει ρε αγόραρε που λές κι εσύ; :D :D :D :D ετσι...ετσι...μου αρεσεις....... :D ...αλλα τελικα συμφωνεις...με τον ανθρωπο που με τυφλωσε!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ' date='ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΠΝΙΩΝ: ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΧΩ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΣΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΘΥΜΩ[/quote'] Νομίζω ότι έκανες μια πολύ καλή είσοδο στο θέμα! :) :) :wink: Antouan, σιγά μην είσαι και ο Stevie Wonder να 'ουμ... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 aljam κορυφαίο αυτό με τις φωτός!!! Και αυτό που έγραψα δεν αφορά το πως θα έπρεπε το κράτος να πληρώνει την επιστήμη. Εννοείται πώς τα λεφτά εκεί θα έπρεπε να πηγαίνουν. Αφορά τα "όνειρα και τα ιδανικά" τους καθενός μας όταν σπουδάζει... Παρεξήγηση από μέρους μου δεν υπάρχει, εννοείται, όπως είπα δημοκρατία έχουμε ευτυχώς (ακόμα). Μιας και το θέμα είναι οι αυπνίες, για να κοιμηθώ, ξαπλώνω, παίζω πασιέντζα στο κινητό, και ακούω Λουδοβίκο των Ανωγείων συνήθως... https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση