Προς το περιεχόμενο

Κούρδισμα Κιθάρας

Sinner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 χρονο σε σταντακι κανονικα. Δεν ειδα ουτε την παραμικρη διαφορα.... Ποσο πρεπει να περιμενω για να αλλαξει κλιση το μπρατσο????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1 χρονο σε σταντακι κανονικα. Δεν ειδα ουτε την παραμικρη διαφορα.... Ποσο πρεπει να περιμενω για να αλλαξει κλιση το μπρατσο????

Δεν ξερω , μαλλον καποιο προβλημα εχει η κιθαρα σου... Να την πας για φτιαξιμο  ::)

Διαφορά σε σχέση με τι? Είχες μετρήσει την απόσταση των χορδών τον προηγούμενο χρόνο?

Δεν ξερω , μαλλον καποιο προβλημα εχει η κιθαρα σου... Να την πας για φτιαξιμο  ::)

πληζ ντον'τ ντου δατ.

κατι μας ειπε τωρα....θα προσλαβω εναν να την κραταει στα χερια αλλα ορθιος...μπρουμυτα απο το headstock και το σωμα......

Φυσικά και ενδέχεται να υπάρχει διαφορετική άποψη από τον οικονομάκη σε σχέση με το συγκεκριμένο φαινόμενο. Παρόλα αυτά, αποφεύγετε αντίστοιχες διατυπώσεις, καθόσον δεν είμαστε όλοι οργανοποιοί, ούτε έχουμε αρκετή εμπειρία για να είμαστε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Φυσικά και ενδέχεται να υπάρχει διαφορετική άποψη από τον οικονομάκη σε σχέση με το συγκεκριμένο φαινόμενο. Παρόλα αυτά, αποφεύγετε αντίστοιχες διατυπώσεις, καθόσον δεν είμαστε όλοι οργανοποιοί, ούτε έχουμε αρκετή εμπειρία για να είμαστε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα.

μα δεν εχω διαφορετικη αποψη - απλως δεν την διατυπωνει ολοκληρωμενα (κατ'εμε)

δλδ....οπως λεει να την εχουμε αναποδα με τις χορδες προς τα κατω αλλα να ακουμπαει που ? ενταξει να την εχει καποιος για λιγη ωρα σε επικληνες επιπεδο που να ακουμπαει απο την μια ακρη το headstock και απο κατω το σωμα αλλα μεχρι εκει.......δεν ξερω αν με καταλαβαινεις......δεν διαφωνω με τον Οικονομακη σε καμια περιπτωση απλως we are missing the big picture here

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

μα δεν εχω διαφορετικη αποψη - απλως δεν την διατυπωνει ολοκληρωμενα (κατ'εμε)

δλδ....οπως λεει να την εχουμε αναποδα με τις χορδες προς τα κατω αλλα να ακουμπαει που ? ενταξει να την εχει καποιος για λιγη ωρα σε επικληνες επιπεδο που να ακουμπαει απο την μια ακρη το headstock και απο κατω το σωμα αλλα μεχρι εκει.......δεν ξερω αν με καταλαβαινεις......δεν διαφωνω με τον Οικονομακη σε καμια περιπτωση απλως we are missing the big picture here

Ρε ασχετε απλα να την βαζεις αναποδα στο σταντ λεει... κακεντρεχη , επιμενω... ;)

:o

Κ τι να τους πω? Εχω προβλημα η κιθαρα μου δεν ξεκουρδιζει οταν την αφηνω στο σταντ? ;D

ε βεβαια...

Ρε ασχετε απλα να την βαζεις αναποδα στο σταντ λεει... κακεντρεχη , επιμενω... ;)

αααα βεβαια......δλδ αμα την αφησω αναποδα στο σταντ το βαρος τηε κιθαρας δεν θα πιεζει τις χορδες στην ταστιερα ? αρα....

πιέζονται οι χορδές από σκληρά υλικά

?? σε παρακαλω βγαλε μια φωτο με το πως καταλαβαινεις εσυ τι εννοει και στειλτην μου γιατι μαλλον καπου το εχω χασει.......

Υ.Γ. μην μου το κολλησεις στο τελος το "κακεντρεχης" φοβαμαι  ;D ;D ;D αλλα επεμενε οσο γουσταρεις :) :)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δεν γινεται να βγαλω φωτο γιατι εγω τις εχω σε τοιχο... Παντως παλαιοτερα που τις ειχα αναποδα σε σταντ , δλδ αντι να ακουμπαει το μπρατσο στο αφρολεξ τους σταν να ακουμπανε οι χορδες τοτε η κιθαρα ελαφρως κουρδιζοταν... με αλλα λογια αντι για βαρυτερο κουρδισμα ειχε ελαφρυτερο.. αλλα ελαχιστη διαφορα απο το κανονικο...

Στην αντθετη περιπτωση εχανε σχεδον μισο τονο... Δ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου