Sinner Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα περίεργο φαινόμενο εδώ και αρκετό καιρό... Μερικές φορές το πρωί όταν ξυπνάω και πιάσω την κιθάρα αντί να είναι ξεκούρδιστη είναι ένα μικρό κλικ πιο ψιλά οι περισσότερες χορδές... Όχι τίποτα τρελό απλώς μια πολύ μικρή διαφορά πιο πάνω... Και στην ηλεκτρική μου συμβαίνει και στην ακουστική μου... Πάντως η θερμοκρασία του δωματίου είναι σε normal επίπεδα χωρίς να υπάρχουν αλλαγές... Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Πάντως η θερμοκρασία του δωματίου είναι σε normal επίπεδα χωρίς να υπάρχουν αλλαγές... Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Συμβαίνει σε όλους και είναι θέμα εναλλαγής θερμοκρασίας. Προφανώς υπάρχουν αλλαγές (δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλες). https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Που να δεις και στο νησί με τη υγρασία τι γίνεται :D Τρελό πάρτυ κάνουν τα μπράτσα ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα περίεργο φαινόμενο εδώ και αρκετό καιρό... Μερικές φορές το πρωί όταν ξυπνάω και πιάσω την κιθάρα αντί να είναι ξεκούρδιστη είναι ένα μικρό κλικ πιο ψιλά οι περισσότερες χορδές... Όχι τίποτα τρελό απλώς μια πολύ μικρή διαφορά πιο πάνω... Και στην ηλεκτρική μου συμβαίνει και στην ακουστική μου... Πάντως η θερμοκρασία του δωματίου είναι σε normal επίπεδα χωρίς να υπάρχουν αλλαγές... Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Πωε την αποθηκευεις την κιθαρα σου ? Αν την ακουμπας σε καποιο σταντ με την ταστιερα προς τα κατω ειναι φυσιολογικο... Αν την κρεμασεις σε τοιχο θα λυθει... Τουλαχιστον με τις δικες μου ετσι εγινε... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 τι διαφορά έχει σε τοίχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 τι διαφορά έχει σε τοίχο; σε τοιχο το μπρατσο δεν δεχεται πιεση απο το ιδιο το βαρος της κιθαρας οπως οταν γινεται οταν την ακουμπας σε σταντ think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Aπο το σαιτ του Οικονομακη: 2. Όταν δεν χρησιμοποιείτε την κιθάρα σας να την έχετε μπρούμυτα. Αυτό θα βοηθήσει το μανίκι να αντισταθεί στην τάση των χορδών και έτσι απομακρύνεται η μέρα που θα στραβώσει. Προσοχή όμως να μην πιέζονται οι χορδές από σκληρά υλικά για να μην σημαδεύονται τα τάστα σας. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Aπο το σαιτ του Οικονομακη: 2. Όταν δεν χρησιμοποιείτε την κιθάρα σας να την έχετε μπρούμυτα. Αυτό θα βοηθήσει το μανίκι να αντισταθεί στην τάση των χορδών και έτσι απομακρύνεται η μέρα που θα στραβώσει. Προσοχή όμως να μην πιέζονται οι χορδές από σκληρά υλικά για να μην σημαδεύονται τα τάστα σας. κατι μας ειπε τωρα....θα προσλαβω εναν να την κραταει στα χερια αλλα ορθιος...μπρουμυτα απο το headstock και το σωμα...... κατ'εμε αυτα ειναι πολυ ψιριστικα και εν παση περιπτωση αν θελεις να καθυστερησει η "μερα" που θα χρειαστει να πειραξεις το μπρατσο για 1 μηνα βαλτην σε ενα τετοιο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 κατι μας ειπε τωρα....θα προσλαβω εναν να την κραταει στα χερια αλλα ορθιος...μπρουμυτα απο το headstock και το σωμα...... κατ'εμε αυτα ειναι πολυ ψιριστικα και εν παση περιπτωση αν θελεις να καθυστερησει η "μερα" που θα χρειαστει να πειραξεις το μπρατσο για 1 μηνα βαλτην σε ενα τετοιο Δεν ειναι καθολου ψιριστικα... Κακεντρεχεστατε τυπε... Ειναι δοκιμασμενο... Βαλτε τιε κιθρες σας σε τοιχο και θα δειτε τεραστια διαφορα... Αν τις βαζετε σε σταντ τοτε με τις χορδες προς τα κατω... Ετσι παει... αν την βαζεις με τις χορδες προς τα πανω , ακομα και οι πιο ακριβες κιθαρες του κοσμου μετα απο λιγες μερες ανουν κουρδισμα... Οχι απο τα κλειδια... Αλλα απο την ελαχιστη κληση που παιρνει το μπρατσο... Ασε που και στυλιστικα , στο τοιχο ειναι πιο ομορφες ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι καθολου ψιριστικα... Κακεντρεχεστατε τυπε... Ειναι δοκιμασμενο... Βαλτε τιε κιθρες σας σε τοιχο και θα δειτε τεραστια διαφορα... Αν τις βαζετε σε σταντ τοτε με τις χορδες προς τα κατω... Ετσι παει... αν την βαζεις με τις χορδες προς τα πανω , ακομα και οι πιο ακριβες κιθαρες του κοσμου μετα απο λιγες μερες ανουν κουρδισμα... Οχι απο τα κλειδια... Αλλα απο την ελαχιστη κληση που παιρνει το μπρατσο... Ασε που και στυλιστικα , στο τοιχο ειναι πιο ομορφες ... ρωτα και εμενα που τις εχω και σε τοιχο και σε σταντ - μονο στον τοιχο εχω δει διαφορά (για τον λογο που περιγραφω πιο πανω) αλλα και παλι αν ζεις σε περιβαλλον με πολυ υγρασια τοτε και στον τοιχο υπαρχει κινδυνος..... Υ.Γ. δεν ειμαι κακεντρεχεστατος απλα ειμαι νταης :P :P :P ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση