greekdrums Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 μηπως ξερει κανεις ρε παιδες το κομματι που παιζει στη διαφιμηση της Interamerican??? πολυ με αρεΖει :D (στα κομμεντς γραφει καποιος το ονομα αλλα δε το βρισκω πουθενα...) www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 http://www.killertracks.com/#/themed-playlists.aspx To πρωτο στη λιστα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 ελα ρε παιχτη!!!θενκς :D www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 *(Οχι και τοσο) Αχρηστη υποσημειωση. Δεν υπαρχει λεξη λεγετε Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 *(Οχι και τοσο) Αχρηστη υποσημειωση. Δεν υπαρχει λεξη λεγετε (Ακόμα πιο) Άχρηστη υποσημείωση: Παίζει και να υπάρχει (προστακτική του ''λέω'', β' πληθυντικό). -''Ρε ρεμάλια ποιός ήπιε πάλι τις μπύρες? Άντε Λέγετε!!'' ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Μα και ακομα πιο αχρηστη υποσημειωση. ::) Εχει παει παλια κανεις εξω απο την Τουμπα σε αγωνα που ειναι sold out? Εκει να δεις τον μαυραγοριτη να φωναζει για τα εισιτηρια... "Έχω λέγετεεεεεε........" ;D ;D ;D Υ.Γ. κανονικα στην δημοτικη ειναι "λέτε", το "λέγετε" προερχεται απο την καθομιλουμενη και εχει ριζες μαλλον (χωρις να ειμαι σιγουρος) σε πιο παλιά γραμματικη, π.χ. στο τηλεφωνο "λέγετε παρακαλώ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια εχει δικιο ο G.K. αυτο το πραμα με την ενεργητικη και παθητικη φωνη εχει γινει αηδια στο internet τοοοοσο ζορι ειναι ρε πουστη το να μαθει να γραφει καποιος?? Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Οντως εχετε δικιο υπαρχει λεξη λεγετε και ειναι προστακτικη. Απο βιασυνη να τονισω αυτο αυτο το πραμα με την ενεργητικη και παθητικη φωνη εχει γινει αηδια στο internet τοοοοσο ζορι ειναι ρε πουστη το να μαθει να γραφει καποιος?? εκανα κι εγω λαθος. Επισης για να μη λεω μονο για τους αλλους ουτε εγω γραφω σωστα αφου παραλειπω ολους τους τονους. ;D Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση