Drumakias Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σας παιδια!!!παιζω περιπου ενα χρονο ντραμς και εχω ενα δικο μου σετ!!!θα ηθελα να μου πρωτεινεται ενα καλο σετ pad για τα ντραμς και να μου πειτε και την τιμη αν γινετε να ειναι οικονομικο σετ!!!Ευχαριστω...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σας παιδια!!!παιζω περιπου ενα χρονο ντραμς και εχω ενα δικο μου σετ!!!θα ηθελα να μου πρωτεινεται ενα καλο σετ pad για τα ντραμς και να μου πειτε και την τιμη αν γινετε να ειναι οικονομικο σετ!!!Ευχαριστω...!!! όταν λες pad???εννοείς ηλεκτρονικό σετ ή practise pad???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Drumakias Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Kαλησπερα φιλε μου..!!εννοω practise pad οχι για ηλεκτρονικα ντραμς για κανονικο σετ ντραμς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Τσέκαρε εδώ http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=242&Category=2180 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
str.drummer Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασα μια φορα σε ένα μαγαζί το DW Practice pad set και έχει πολύ ωραία pads πάνω. Αλλά νομίζω είναι ακριβό... Καμιά 150αρια αν δεν κάνω λάθος Music is what feelings sound like... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασα μια φορα σε ένα μαγαζί το DW Practice pad set και έχει πολύ ωραία pads πάνω. Αλλά νομίζω είναι ακριβό... Καμιά 150αρια αν δεν κάνω λάθος Δυστυχώς εγώ το έχω βρει παραπάνω!http://www.drumstore.gr/productsdesc.php?id=1582 Το έχουν βέβαια πολλοί γνωστοί μου και είναι ευχαριστημένοι!Επίσης αυτό κλέινει και μπορείς:α)να το πάρει όπου θέλις και β) όταν δεν το θέλεις δεν πιάνει πολύ χώρο!Παρ'όλα αυτά κάτι τέτοιο θες???ή μήπως σαν αυτά που πόσταρε ο beeros???Τέτοια λαστιχάκια υπάρχουν...πολλά!Να σημειώσω οτι πρόπερυσι έφτιαξα μόνος μου!(Δεν το έκανα τόσο για λόγους οικονομίας,αλλά δεν έβρισκα τις διαστάσεις που ήθελα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση