zakky Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον παιδια, μπαινω με την μια στο ζουμι. Χρειαζομαι εναν ενισχυτη για να κουβαλαω στο σπιτι που κανουμε προβες και ισως να τον παρκαρω εκει για λιγο καιρο. Για καινουργιο ουτε συζητηση, οποτε παμε στην λυση του μεταχειρισμενου. Χρειαζομαι εναν ενισχυτη που να με καλυπτει στις εντασεις και ταυτοχρονα να μην ακουγεται σαπιος. Ειμαι marshallακιας, αλλα δεν ειμαι και κολλημενος. Μου αρεσει ο μπασος ηχος, παιζουμε rock n roll, σε ευρη φασμα βεβαια, και παιζω με les paul. Εχω ηδη εναν marshall, αλλα τον θελω για το σπιτι... Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι 100 ευρω max. Ισως καποιος να μπορει να με προσανατολισει γιατι ειμαι λιγο στα χαμενα... Γνωριζω απο αξιες μεταπωλησης, αλλα με τοσο λιγα λεφτα που διαθετω δε μπορω να διαχωρισω απολυτα ποια λυση μου ταιριαζει... Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Ευχαριστω... SOSte ta FREEkia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 αυτό που ζητάς με 100Ε μαξ δεν γίνεται, σόρυ με 150Ε πιθανότατα γίνεται, άρα κάνε τα κουμάντα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση