elavd Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Gregg βάλθηκες κι εσύ να μας αρρωστήσεις βραδιάτικα!!! Φοβερό παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος! Αν θέλεις, πες μας λεπτομέρειες για την ηχογράφησή σου (settings στο effect και κιθάρα βασικά) ;) βαλτε και αλλοι κλιπακια ποσταρετε με τα settings απο το συγκεκριμενο προγραμμα ετσι για να γουσταρουμε και να δουμε και τις δυνατοτητες (του plug in) ;D +1000!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον, η κιθαρα ειναι μια στρατ με το 57/62 σετ μαγνητων. Στο deep crunch τα μπασα ειναι λιγο πριν το 12, τα μεσαια ειναι μερικα τσικ μετα το 12 και τα πριμα καπου στο 3 οκλοκ. Στο heavy tone που ειναι το 2ο, οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες με εξαιρεση τα πριμα που ειναι στο 4 οκλοκ :P. Μετα reverb απο το cubase 4 και λιγο eq. Στο καναλι του deep crunch ενα απαλο V. Στο καναλι του heavy tone, εδωσα λιγα περισσοτερα πριμα με το eq. Το συγκεκριμενο vst τα σπαει. Ακομη και αν κοστιζε, θα αξιζε να το σκεφτει καποιος 8) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 το vst σκοτωνει και ειναι πολυ ευελικτο συμπερασματα: αν δεν εχεις χρονο και εχεις και την κοπελα πανω απο το κεφαλι σου να σου δινει μονο 10 λεπτα τοτε....το καλυτερο που μπορεις να καταφερεις ειναι αυτο που σας παραθετω... Υ.Γ.:σορρυ για αυτο που θα ακουσετε (οσοι μπειτε στον κοπο) τα settings τα παραθετω στην φωτο κατω ολα παιχτηκαν με ibanez s470 με hot rails μαγνητες το main riff (μεσαια θεση με split τον πισω μαγνητη και το eq οπως φενεται στην φωτο) το "solo" (πισω θεση humbucker και το eq οπως φενεται στην φωτο ) βριστε αφοβα :D blues_idiot.mp3 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 βριστε αφοβα :D >:(#*&*$#!! >:(!!! :D ;D ;D ;D Είσαι drummer? (Τελικά μόνο σε μένα δεν άρεσε τόσο το plugin!... :-\... ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά, τα παιξίματα που άκουσα είναι εξαιρετικά αλλά το plugin ούτε εμένα μου κάνει κούκου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 το plugin ούτε εμένα μου κάνει κούκου. Το 'βλεπες, το 'παιξες? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 @GREGG Μαγκα το φαγες....ευγε!! :) www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Το 'βλεπες, το 'παιξες? ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι ότι δεν το 'παιξα. Το "μη κούκου" ;D προέρχεται από τους ήχους που άκουσα εδώ. Δε με ιντρίγκαρε να το εγκαταστήσω και να το δοκιμάσω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 >:(#*&*$#!! >:(!!! :D ;D ;D ;D Είσαι drummer? σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ;D οχι δεν ειμαι drummer ??? πως σου ηρθε ? Η αλήθεια είναι ότι δεν το 'παιξα. Το "μη κούκου" ;D προέρχεται από τους ήχους που άκουσα εδώ. Δε με ιντρίγκαρε να το εγκαταστήσω και να το δοκιμάσω. σιγα την εγκατασταση ρε .......ενα dll ειναι και το χωνεις στα plug ins σου - nothing more nothing less.... η αληθεια ειναι οτι το plug in ειναι κατι σαν ολοκληρωμενο πεταλακι με πολυ καλο response ....λιγο να γυρισεις τα knobs του δλδ καταλαβαινεις διαφορα σε σχεση με κατι αλλα τυπου amplitube (στα πεταλακια αναφερομενος ) πιστευω οτι με μια καλη χρηση καμπινας,εναν orange για κεφαλη και το πεταλακι αυτο (σε plug in μιλαω παντα) θα εβγαζε πολυ ωραιο αποτελεσμα αυριο που θα την ξαποστειλω την δικια μου θα το περιεργαστω καλυτερα ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 οχι δεν ειμαι drummer ??? πως σου ηρθε ? Έλα μου ντε, ξέρω και γω? ;D Τα τύμπανα στο clip τι είναι, addictive? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση