elavd Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζετε το Deep Crunch: http://www.heptode.com/deep_crunch_guitar_effects_pedal.html Πρόκειται για ένα ωραιότατο και (κυρίως) δωρεάν VST plugin για όσους θέλουν μια γρήγορη και αξιοπρεπή λύση για virtual overdrive στις οικειακές (και όχι μόνο) ηχογραφήσεις τους. Εγώ το ανακάλυψα μόλις εδώ κι ένα μήνα και ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από το ηχητικό του αποτέλεσμα... Πριν λίγο έγραψα ένα μικρό jam, δοκιμάζοντάς το σε 2 ρυθμίσεις: Low και High(er) gain. Ίσως κάποια στιγμή, ανεβάσω άλλο ένα κλιπ στο οποίο θα το χρησιμοποιώ σε ακόμη πιο low gain, ουσιαστικά σαν απλή προενισχυση. Στο κλιπ ακούγονται 2 ρυθμικές κιθάρες αριστερά-δεξιά (καρφί στην κάρτα ήχου), ένα μπάσο της κακιάς ώρας (επίσης καρφί) και οι 2 σόλο κιθάρες που διαδέχονται η μία την άλλη (η high gain "μπαίνει στο 1:13). Και στα 2 solos, έβαλα λίγο reverb, ενώ στο high gain πρόσθεσα και λίγο vst delay. Ελπίζω το κλιπάκι να σας δίνει πάνω-κάτω το ηχόχρωμα του Deep Crunch ;) http://www.box.net/shared/rct4ve9sfm5yd5a94t5p ΥΓ: Το clip είναι παιγμένο με την NS Relic Tele μου www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ξέχασα να πω ότι η ίδια εταιρία έχει και το Heavy Tone plugin: http://www.heptode.com/heavy_tone_guitar_effects_pedal.html το οποίο προορίζεται για περισσότερα "γκάζια". Τα δικά μου γούστα σε γκάζι βέβαια, καλύπτονται με αυτά του Deep Crunch ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Eνδιαφερον, ευχαριστουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Πολύ ενδιαφέρον. Μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως να το ρυθμίσω ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε mac μέσα στο GarageBand ή στο Digital Performer? Το πέταξα μέσα στο φάκελο VST plugins του Libray>audio>plugins>VST αλλά δεν εμφανίζεται πουθενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο και γλυκό drive. Το δοκιμασα μπροστά από το Lepou Hybrit (μαρσαλ) και ειναι ό,τι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Το πέταξα μέσα στο φάκελο VST plugins του Libray>audio>plugins>VST αλλά δεν εμφανίζεται πουθενα... και ούτε πρόκειται να εμφανιστεί εάν δεν χρησιμοποιήσεις το Cubase που βλέπει VSTs. To Garageband, Logic και (μάλλον) το Digital Performer, βλέπουν μόνο ΑU Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστούμε Ηλία! Πολύ ενδιαφέρον το plugin και εξαίρετο το παίξιμο όπως πάντα! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ακουγεται πραγματι πολυ ωραιο.Το κατεβαζω ηδη. Και εξαίρετο το παίξιμο όπως πάντα! ;) +100 Ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Να'στε καλά παιδιά ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Το κατέβασα, το τέσταρα.....δεν μπόρεσα να βγάλω ήχο. :-\ Δεν περίμενα να βγάλω τον ουρανό με τ'άστρα, απλά έχω την εντύπωση οτι με άλλα plugins στο (λιγάκι μακρινό) παρελθόν είχα καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια θα μου πεις, είναι free το συγκεκριμένο οπότε thumbs up, δεν το συζητώ... ;) :) Ηλία, ο ήχος που έβγαλες εσυ πάντως δεν είναι καθόλου κακός! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση