Προς το περιεχόμενο

hyperpanos - Alive

hyperpanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείται. ;D

Ο τρόπος που παίζεις εδώ πάντως αναδεικνύει και μια πολύ καλή τεχνική, που όταν της δώσεις ανάσες, και την ευκαιρία να βγει έξω, αλλάζει το τοπίο. ;)

Εντάξει, τεχνικά είμαι θεωρώ μέτριος, προσπαθώ πάντως να βελτιωθώ όσο μπορώ παίζοντας πιο πολύ, όχι τόσο με ασκήσεις κ.τ.λ. (που χρόνος  :P).

Αυτό που θα ήθελα εγώ να βελτιώσω πραγματικά είναι το "συναίσθημα" που λαμβάνω και εγώ και όποιος τυχερός  ;D 8) ακούει αυτά που παίζω, βέβαια το "συναίσθημα" δεν μαθαίνεται, ή το έχεις ή όχι  ;)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου το συναισθημα το εχεις , φαινεται, βγαινει ,ακουγεται και οσο λιγοτερο σφιγμενος τοσο πηγαινει καλυτερα απλα στις νοτες και στις ταχυτητες που θελεις να τις παιξεις , εκει θελει λιγο προσοχη, μελετη.

Νασος

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Φιλε μου το συναισθημα το εχεις , φαινεται, βγαινει ,ακουγεται και οσο λιγοτερο σφιγμενος τοσο πηγαινει καλυτερα απλα στις νοτες και στις ταχυτητες που θελεις να τις παιξεις , εκει θελει λιγο προσοχη, μελετη.

Νασος

Αυτό το σφιγμένος είναι τι λίγο δύσκολο, γιατί έχω και κάποια προβλήματα με τα χέρια μου, αλλά τπ παλεύω  ;)

Σε ευχαριστώ πολύ  :)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Αυτος ο ηχος ειναι ο καλυτερος που εχεις φτιαξει.Παρα πολυ καλος μπραβο.Και αυτα που εχεις παιξει σε αυτο ειναι πολυε μετρημενα.Μονο μερικες φρασεις θελουν λιγο περισσοτερη λεπτομερεια γιατι αισθανομαι οτι σε καποιες τους λειπουν μια-δυο νοτες ωστε να ερθουν να κατσουν επανω στο τεμπο ακριβως (δεν ξερω εαν με καταλαβες?).

P.S Μην χαλασεις αυτον τον ηχο ..... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Αυτος ο ηχος ειναι ο καλυτερος που εχεις φτιαξει.Παρα πολυ καλος μπραβο.Και αυτα που εχεις παιξει σε αυτο ειναι πολυε μετρημενα.Μονο μερικες φρασεις θελουν λιγο περισσοτερη λεπτομερεια γιατι αισθανομαι οτι σε καποιες τους λειπουν μια-δυο νοτες ωστε να ερθουν να κατσουν επανω στο τεμπο ακριβως (δεν ξερω εαν με καταλαβες?).

P.S Μην χαλασεις αυτον τον ηχο ..... ;)

Σε ευχαριστώ φίλε Ιγνάτιε  :)

Λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν δουλεύουν  ;) ;D

Ο συγκεκριμένος ήχος είναι από το drive channel του blackstar HT-20 τον οποίο έχω, μέσω της γραμμής line out . Απλά σε αυτό ανέβασα λίγο την ένταση του drive channel και μου φαίνεται ότι "ζωντάνεψε" ο ήχος και κομπρεσαρίστηκε και λίγο. Επίσης έχω βάλει εκτός από delay, που δεν βγαίνει ποτέ  ;D και λίγο chorus. 

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου