hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Εννοείται. ;D Ο τρόπος που παίζεις εδώ πάντως αναδεικνύει και μια πολύ καλή τεχνική, που όταν της δώσεις ανάσες, και την ευκαιρία να βγει έξω, αλλάζει το τοπίο. ;) Εντάξει, τεχνικά είμαι θεωρώ μέτριος, προσπαθώ πάντως να βελτιωθώ όσο μπορώ παίζοντας πιο πολύ, όχι τόσο με ασκήσεις κ.τ.λ. (που χρόνος :P). Αυτό που θα ήθελα εγώ να βελτιώσω πραγματικά είναι το "συναίσθημα" που λαμβάνω και εγώ και όποιος τυχερός ;D 8) ακούει αυτά που παίζω, βέβαια το "συναίσθημα" δεν μαθαίνεται, ή το έχεις ή όχι ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου το συναισθημα το εχεις , φαινεται, βγαινει ,ακουγεται και οσο λιγοτερο σφιγμενος τοσο πηγαινει καλυτερα απλα στις νοτες και στις ταχυτητες που θελεις να τις παιξεις , εκει θελει λιγο προσοχη, μελετη. Νασος Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου το συναισθημα το εχεις , φαινεται, βγαινει ,ακουγεται και οσο λιγοτερο σφιγμενος τοσο πηγαινει καλυτερα απλα στις νοτες και στις ταχυτητες που θελεις να τις παιξεις , εκει θελει λιγο προσοχη, μελετη. Νασος Αυτό το σφιγμένος είναι τι λίγο δύσκολο, γιατί έχω και κάποια προβλήματα με τα χέρια μου, αλλά τπ παλεύω ;) Σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτος ο ηχος ειναι ο καλυτερος που εχεις φτιαξει.Παρα πολυ καλος μπραβο.Και αυτα που εχεις παιξει σε αυτο ειναι πολυε μετρημενα.Μονο μερικες φρασεις θελουν λιγο περισσοτερη λεπτομερεια γιατι αισθανομαι οτι σε καποιες τους λειπουν μια-δυο νοτες ωστε να ερθουν να κατσουν επανω στο τεμπο ακριβως (δεν ξερω εαν με καταλαβες?). P.S Μην χαλασεις αυτον τον ηχο ..... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτος ο ηχος ειναι ο καλυτερος που εχεις φτιαξει.Παρα πολυ καλος μπραβο.Και αυτα που εχεις παιξει σε αυτο ειναι πολυε μετρημενα.Μονο μερικες φρασεις θελουν λιγο περισσοτερη λεπτομερεια γιατι αισθανομαι οτι σε καποιες τους λειπουν μια-δυο νοτες ωστε να ερθουν να κατσουν επανω στο τεμπο ακριβως (δεν ξερω εαν με καταλαβες?). P.S Μην χαλασεις αυτον τον ηχο ..... ;) Σε ευχαριστώ φίλε Ιγνάτιε :) Λάθη δεν κάνουν αυτοί που δεν δουλεύουν ;) ;D Ο συγκεκριμένος ήχος είναι από το drive channel του blackstar HT-20 τον οποίο έχω, μέσω της γραμμής line out . Απλά σε αυτό ανέβασα λίγο την ένταση του drive channel και μου φαίνεται ότι "ζωντάνεψε" ο ήχος και κομπρεσαρίστηκε και λίγο. Επίσης έχω βάλει εκτός από delay, που δεν βγαίνει ποτέ ;D και λίγο chorus. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση