raf Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 μολις ειδα ενα βιντεο που διχνει κατι πιτσιρικια να διασκευαζουν Judas Priest και το κατευχαριστηθηκα ! enjoy ! ΥΓ: στουντιαρα ετσι ? edit μαλλον το εβαλα σε λαθος ενοτητα ε? παρακαλω να μετακινηθει αν ειναι ετσι :) How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Hell yeah \m/ ;D ;D ;D και μπασιστας με precision τι να λεμε τωρα !!! EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 μου σπασε τα νευρα η φωνη,like στον drummer Και στην μορφη με την sg.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raf Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 μου σπασε τα νευρα η φωνη,like στον drummer Και στην μορφη με την sg.. 8) καλα , ναι, απλα ειναι και 14 χρονων :) εχει μελλον ακομη! αλλα ηταν μεσα , και γενικα ολοι το χουν κατα τη γνωμη μου. How blue can you get? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Ο πιτσιρικάς μετά την μεταφωνία εκεί γύρω στα 17 παίζει να έχει φωνάρα αλλά τώρα >:( >:( >:( Τα υπόλοιπα είναι απλά για θαυμασμό! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 καλα , ναι, απλα ειναι και 14 χρονων :) ε και? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 το βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παντως..........εχει πεσει το μιξαρισμα του αιωνα και τα φιλτρα της χιλιετιας για να ακουστουν ετσι..... σε καμια των περιπτωσεων δεν πιστευω οτι αμα τους πεις παιξτε και εισαι μεσα στο studio τους να ακουστουν καλα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Όπως και νά'χει (και το κομμάτι σκίζει όπως το κάνανε, εκτός της φωνής φυσικά), το πρόβλημα παραμένει: Υποθέτουμε ότι στα 17-19 θα είναι καλύτεροι. Γιατί τώρα κάνουμε εκπτώσεις. Και εκεί είναι το πρόβλημα με όλα τα 'παιδιά θαύματα'. Μεγαλώνουν... ;) Καλό πάντως, και ευκαιρία να ακούσω λίγο Judas Priest... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Καλό πάντως, και ευκαιρία να ακούσω λίγο Judas Priest... ε,ακου λιγο ακομα τοτε (ειναι το αγαπημενο μου απο Priest) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Όπως και νά'χει (και το κομμάτι σκίζει όπως το κάνανε, εκτός της φωνής φυσικά), το πρόβλημα παραμένει: Υποθέτουμε ότι στα 17-19 θα είναι καλύτεροι. Γιατί τώρα κάνουμε εκπτώσεις. Και εκεί είναι το πρόβλημα με όλα τα 'παιδιά θαύματα'. Μεγαλώνουν... ;) Καλό πάντως, και ευκαιρία να ακούσω λίγο Judas Priest... Εγώ δεν υποθέτω ότι ο τραγουδιστής θα είναι καλύτερος... ΕΛΠΙΖΩ γιατί τώρα δεν ακούγεται! Οι υπόλοιποι μια χαρά είναι! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση