giannis79 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ποιοτικη η dw perfomance γιατι ειναι οικονομικη για dw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ποιοτικη η dw perfomance γιατι ειναι οικονομικη για dw. Η PDP by DW είναι οικονομικό σετ ξεκινάει από 500 ευρώ περίπου H DW Performance έχει 2.000, ΔΕΝ είναι οικονομικό σετ και ας έχει τα μισά λεφτα από τα άλλα σετ DW. Φυσικά και είναι καλό σετ ποιοτικά γιατί είναι DW, απλά. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis79 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 το παραξενο ειναι οτι σε αυτη τη κατηγορια τιμης,αλλες εταιριες οπως η sonor s classix,tama starclassic maple κ.τ.λ δινουν κασα-2τομ-βαθυ ενω η dw δινει ολα αυτα συν ταμπουρο.γι'αυτο εχω την απορια. ενδιαφεομαι να παρω ενα σετ σ'αυτα τα χρηματα...η αληθεια εναι οτι ειμαι αναμεσα στα dw perfomnce και sonor s classix.απλα δεν εχω την δυνατοτητα να τα δοκιμασω.εσεις τι θα προτεινατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 το παραξενο ειναι οτι σε αυτη τη κατηγορια τιμης,αλλες εταιριες οπως η sonor s classix,tama starclassic maple κ.τ.λ δινουν κασα-2τομ-βαθυ ενω η dw δινει ολα αυτα συν ταμπουρο.γι'αυτο εχω την απορια. Καθαρά θέμα marketin σε συδυασμό κόστος κέρδος (cost efficiency) ενδιαφεομαι να παρω ενα σετ σ'αυτα τα χρηματα...η αληθεια εναι οτι ειμαι αναμεσα στα dw perfomnce και sonor s classix.απλα δεν εχω την δυνατοτητα να τα δοκιμασω.εσεις τι θα προτεινατε? Να πάρεις αυτό που θα ακούσεις και θα σαρέσει ανεξαρτήτως εταιρίας το κατα δύναμει. Μπορείς να βρεις και κάτι στα μισά λεφτά που να σε ικανοποιεί πιο πολύ. Μπορείς να βρεις επίσης ένα πολύ καλό deal στο ebay ή σε αγγελίες. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis79 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Η αληθεα ειναι οτι ειχα ενα λιγο πιο οικονομικο σετ και ελεγα να παω σε κατι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Τότε ψάξτο έδω δε δέχεσαι ουσιαστική βοήθεια, δεν είναι σωστό να πάρεις αυτό που θα σου πούμε. Σε γενικές γραμμές κοιτάς set τύπου Sonor S Classix Yamaha OAK Custom, Maple Custom Pearl MCX, BRP Gretch Renown Maple Tama Starclassic Performer κλπ κλπ Καλές επιλογές! Τα λέμε! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis79 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ να'σαι καλα για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GaragePunk27 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 ευχαριστω πολυ να'σαι καλα για την βοηθεια Πριν δυο μηνες περιπου, επαιξα live σε μεγαλο συναυλιακο χωρο της Αθηνας και ειχα την τυχη το σετ να ηταν dw performance.. με snare piccolo.. δεν μπορω να σου εκφράσω τι κ...α ηταν.. αν και ο ηχος στους απο κατω δεν ηταν καλος (λογω ηχοληψιας - για χιλιοστη φορα- βεβαια), ευχαριστηθηκα παιξιμο φιλε.. το μονο που με χαλασε ηταν το χρωμα.. (λευκα) Ελλαδιστανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis79 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 τελικα φιλε μου πηρα τα mapex black panther blaster και απλα επαθα πλακα!!!νομιζω οτι εκανα πολυ καλη επιλογη.σε καποια πιο επωνυμη εταιρια πιστευω θα ηταν πολυ πιο ακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GaragePunk27 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 τελικα φιλε μου πηρα τα mapex black panther blaster και απλα επαθα πλακα!!!νομιζω οτι εκανα πολυ καλη επιλογη.σε καποια πιο επωνυμη εταιρια πιστευω θα ηταν πολυ πιο ακριβα. Καλοπαιχτα φιλαρακι! αν κρινω απο το αναλογο ταμουρο που ειχα παιξει για λιγο.. πρεπει να μαμανε.. Ελλαδιστανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση