Προς το περιεχόμενο

POLL: Εχετε βγαλει χρηματα απο την μουσικη?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλεποντας τις απαντησεις πραγματικα αισθανθηκα μια θληψη, τοσοι μουσικοι που εχουν ξοδεψει πολυ χρονο και μερακι για να φτιαξουν κατι που θα συγκινισει και αγγιξει τον κοσμο και απο την αλλη τα μεγαθηρια οι πολυεθνικες δισκογραφικες που τους κλεβουν τα λεφτα εδω και 50 χρονια τουλαχιστον. Και τωρα που τα πραγματα αλλαξαν και μεσω του ιντερνετ μπορει ο καθε μουσικος να επικοινωνησει απευθειας με τους ανθρωπους, τον εχουν πεισει να μην ελπιζει να βγαλει λεφτα γιατι αμα δεν το πουλησεις μεσω iTunes κτλ πως? Και βγαζουν παλι οι πολυεθνικες...

Δε μιλαω για τον μεροκαματιαρη μουσικο που εχει δωσει ιδρωτα και αιμα για να βγαλει τα προς το ζειν. Για μενα ειναι αλλη κατηγορια, δεν εχει να κανει με δημιουργικοτητα αλλα με σκληρη εργασια. Πρεπει να τα διαχωριζουμε.

Η μουσικη σας αξιζει και πρεπει να υπαρχει και υλικη (εκτος απο ηθικη) ανταποκριση.

Don't let them tell you otherwise...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχω βγάλει τρελά λεφτά. Δεν είμαι ο Μίνως, δεν είμαι ο Μάτσας, είμαι ο Υιός (πλάκα κάνω εννοείται και sorry). ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου