astraxan19 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Η Jazz παντα χρησιμοποιουσε/δανειζοταν/αφομοιωνε τραγουδια/μουσικες απο αλλα μουσικα ειδη. Ετσι και δω, ο Mehldau παιζει το "Black Hole Sun" με τον δικο του τροπο. (ωραια εκτελεση btw...) Το χρησιμοποιω/δανειζομαι/αφομοιωνω λεγεται με αλλα λογια επιρροη, ειτε αυτο γινεται συνειδητα ("κλεβω" μια φραση) ειτε ασυνειδητα σε βαθος χρονου. Οταν φτανει σε σημειο ο μουσικος οχι απλα να αρεσκεται στο να ακουει ενα τραγουδι/μπαντα (αλλου ειδους απ' αυτο που παιζει) αλλα να το διασκευαζει ,οχι για να βγαλει μεροκαματο σε κανενα μαγαζι, αλλα γιατι τον ΕΜΠΝΕΕΙ, σημαινει οτι εχει παρει πεντε πραγματα απο αυτο που ακουει. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Προσπαθω να σου εξηγησω οτι εννοιες οπως "προσφορα στο ειδος τους" και "ειδικα μουσικα δρωμενα" δεν υφίστανται. 'Η προσφερεις στην μουσικη με την μουσικη σου ή οχι. Οι stones δεν προσφεραν μονο στην ροκ, ο Jarrett μονο στην τζαζ και ο Καζαντζιδης μονο στην λαικη. Η προσφορα τους αφορα το συνολο της μουσικης και οχι το ειδος του καθενος ξεχωριστα. Ή με αλλη διατυπωση: ο καθενας απ'το ειδος του επηρεασε το συνολο της μουσικης. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 συμφωνω με astraxan (γιατι μου φερνει σε αστραπογιαννο το nick σου δεν ξερω ;D ) εξου και το βιντεο με το black hole sun απο εναν "ασχετο" με το στυλ του αρχικου κομματιου think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 @messalion: youtube.com/watch?v=D0Hx7nq2qsY Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Φόρεσα το φακιόλι μου και αφαίρεσα/τροποποίησα αρκετά posts ώστε να υπάρχει μια σχετική ροή στην συζήτηση αλλά και να μην μοιάζουμε με αυτό: Παρακαλείστε όπως σεβαστείτε τους κανονισμούς, και τους συνομιλητές σας. Ευχαριστώ, Consuela http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Φόρεσα το φακιόλι μου και αφαίρεσα/τροποποίησα αρκετά posts ώστε να υπάρχει μια σχετική ροή στην συζήτηση αλλά και να μην μοιάζουμε με αυτό: Παρακαλείστε όπως σεβαστείτε τους κανονισμούς, και τους συνομιλητές σας. Ευχαριστώ, Consuela εγω οταν σε γνωρισα μου φανηκες μια χαρα παιδι....πως μας βγηκες καθαριστρια τωρα ?? ;D ;D ;D ;D (πλακα κανω) ομολογω οτι αν και διαβασα απο την 9η σελιδα και μετα οντως τωρα εχει πολυ καλη ροη το πραμα - congrats think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ, Consuela No, no, you buy the lemon pledge :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Καθάρισα ένα ακόμη τμήμα της συζήτησης. Παρακαλώ κρατήστε κατά νου τους κανονισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 ::) ::) ::) Παίδες δε κουραστήκατε να μιλάτε για τους Theater και να μπαίνετε στη διαδικασία: Είναι μεγάλοι, μέντορες, πρόσφεραν και έχουν να προσφέρουν. vs. Είναι φλύαροι, υπερεκτιμημένοι, δεν έχουν πλέον να προσφέρουν τίποτα. Ειλικρινά τι κερδίζουμε από το να μιλάμε έτσι για ένα γκρουπ ή για ένα μουσικό; Θα μου πείτε συζήτηση δε κάνουμε; Σωστά, αλλά ειλικρινά εδώ στο ΝΟΙΖ έχει κουράσει το θέμα το συγκεκριμένο. Μοιάζει να γίνεται ''Κουρδισμένα ξύλα'', ''Fender vs Gibson'' και ''Cyberjohnnys vs Eyeprotocol vs LabrossGG'' (no offense για τους αναφερθείς, προς Θεού). ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 ::) ::) ::) Παίδες δε κουραστήκατε να μιλάτε για τους Theater και να μπαίνετε στη διαδικασία: Είναι μεγάλοι, μέντορες, πρόσφεραν και έχουν να προσφέρουν. vs. Είναι φλύαροι, υπερεκτιμημένοι, δεν έχουν πλέον να προσφέρουν τίποτα. Ειλικρινά τι κερδίζουμε από το να μιλάμε έτσι για ένα γκρουπ ή για ένα μουσικό; Θα μου πείτε συζήτηση δε κάνουμε; Σωστά, αλλά ειλικρινά εδώ στο ΝΟΙΖ έχει κουράσει το θέμα το συγκεκριμένο. Μοιάζει να γίνεται ''Κουρδισμένα ξύλα'', ''Fender vs Gibson'' και ''Cyberjohnnys vs Eyeprotocol vs LabrossGG'' (no offense για τους αναφερθείς, προς Θεού). Φέιλως, διάβασε πρωτα τους κανονισμούς του forum και μετά πόσταρε. "ου μεταχειριστείς το όνομα του Cyberjohnny επί ματαίω", το λέει ξεκάθαρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις