benedetto Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Εχω παραγγειλει απο Αμερικη ενα set μαγνητες για κιθαρα απο ενα γνωστο μου.Μου τους εστειλε με USPS intetnational priority mail το Σαββατο 5 Νοεμβριου (πρωι) και μου εστειλε το tracking number.Οπως θα δειτε παρακατω το δεμα φαινετε να εχει κολλησει απο το Σαββατο που το εστειλε στο ΟΤSEGO χωρις να εχει ανανεωθει ακομα....: Priority Mail International Parcels Processed at USPS Origin Sort Facility November 05, 2011, 7:37 pm GRAND RAPIDS, MI 49512 International Letter Dispatched to Sort Facility November 05, 2011, 4:21 pm OTSEGO, MI 49078 Acceptance November 05, 2011, 9:27 am OTSEGO, MI 49078 αν και εχω παραγγηλει πολλες φορες με int. priority πρωτη φορα συμβαινει να μην ανανεωνεται το tracking system τους.Μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει?Το πιο απιστευτο ειναι οτι ο γνωστος μου που μου το εστειλε ειναι αμερικανος και δεν γνωριζε οτι η USPS εχει tracking system!Μηπως επειδη ειναι μικρο δεμα δεν ανανεωνεται το track? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Μερικες φορες ανανεωνουν το track οταν το πακετο φτασει στον προορισμο.Η επομενη ενημερωση που θια δεις θα ειναι μαλλον Greece περιλαμβανοντας και τους ενδιαμεσους σταθμους (if any) ;) Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
benedetto Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω μου δινεις κουραγιο ;D .Ελπιζω να ειναι ετσι και να μην κολλησε πουθενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση