Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 γνωμες για συνδεση? Δοκίμασε και έτσι με τον boogie ... bb2 metalmaster eq fish&chips ns2 noise suppressor ernieball vp jr. ce5 chorus ensemble digidelay 1)ετσι ακουγεται αρκετα καλα.ισως να ειχα κανει και extreme ρυθμισεις.λαλακια μου.... :oops: 2)για το multi chorus τι λετε? η για το καλυτερο πεταλι chorus ,για να το θεσω πιο γενικα.... τωρα ομως σπαω το κεφαλι μου να δω απο που θα δωσω σημα στο sansamp για να φυγει για την κονσολα... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2006 τωρα ομως σπαω το κεφαλι μου να δω απο που θα δωσω σημα στο sansamp για να φυγει για την κονσολα... Βαλε ενα line splitter στο τέλος και στείλε απο την μία στον boogie και απο την άλλη στο sansamp. http://www.bosscorp.co.jp/products/en/LS-2/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveWr Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 elavd η πεταλιερα σου ειναι απλα απιστευτη! Συγχαρητηρια! Εμενα μου λειπουν ακομα κατι μικροϋλικα (βιδες, κατι καλωδιακια, κτλ) για να αρχισω την κατασκευη της δικιας μου. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 elavd η πεταλιερα σου ειναι απλα απιστευτη! Συγχαρητηρια! Εμενα μου λειπουν ακομα κατι μικροϋλικα (βιδες' date=' κατι καλωδιακια, κτλ) για να αρχισω την κατασκευη της δικιας μου. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.[/quote'] Thanks ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 τωρα ομως σπαω το κεφαλι μου να δω απο που θα δωσω σημα στο sansamp για να φυγει για την κονσολα... απο το digidelay που ειναι τελευταιο στη σειρα και στερεο στειλε ενα καλωδιο στο input του boogie & ενα στο sansamp απο εκει και περα στειλε ενα καλωδιο απο το sansamp στη κονσολλα :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση