messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Το headstock όμως είναι... Gibsonε :o :o :o ;D ;D Τι ετοιμάζει ο Messalion; ::) εγω προσωπικα και δημοσια θελω να ευχαριστησω τον Ηλια για την ευγενικη αυτη του προσφορα και να προσθεσω ΚΥΡΙΟΙ οτι αν καποιος το ψαξει λιιιγο το θεμα θα καταλαβει οτι στην ελλαδα εχουμε ΠΟΛΥ καλους οργανοποιους που κοντραρουν στα ισα μεγαλες εταιριες του εξωτερικου που παρεχουν μερη οργανων....... ο E.G. βεβαια το κανει απο χομπυ και μερακι και αυτο φενεται και στην τωρινη δουλεια του αλλα και στις προηγουμενες που το αποτελεσμα μονο υπεροχο μπορει να το χαρακτηρισει κανείς..... οσο για το headstock και για την συνεχεια θα σας πω οτι θα γινουν καποιες μετατροπες σε σωμα squier strat που εχω στην εξωτερικη εμφανιση που θα τεριαζει απολυτα το καταπληκτικο μπρατσο που ετοιμαζει ο E.G. ;) ;) εν αναμονη λοιπον....θα τα ομολογησουμε ολα ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 καμια ιδεα για το inlay στο headstock? σκεφτομαστε για τα αρχικα του με εβενο. Σε κάτι τέτοιο? (Αν θέλεις κάποιο απ'τα fonts στείλε μου PM) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 μου αρεσε το cardinal. ας περιμενουμε να μας πει και ο messalion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 μου αρεσε το cardinal. ας περιμενουμε να μας πει και ο messalion χεχε μες το μυαλο μου εισαι........και εμενα το cardinal μου εκανε κλικ με την μια..... :D :D να'σαι καλα williamsats think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Προτείνω να γίνει sticky το thread!! Nice going! ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 μου αρεσε το cardinal. ας περιμενουμε να μας πει και ο messalion χεχε μες το μυαλο μου εισαι........και εμενα το cardinal μου εκανε κλικ με την μια..... :D :D να'σαι καλα williamsats Όπου καταλήξετε πείτε μου να σας στείλω το font με mail. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 χριστούγεννα που έχω και γιορτή? χρήστο σε λενε και εσενα ? ;D Προτείνω να γίνει sticky το thread!! Nice going! ;) βασικα σε λιγο καιρο θα φτιαχτει στο νοιζ το καινουργιο τμημα για DIY αρα θα μπει και σε περιοπτη θεση ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Messalion για κάνε και μια... διερευνητική από τον Marathon που είναι μανούλα στα decals ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Τι προφίλ θα έχει πίσω το μπράτσο? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2011 Messalion για κάνε και μια... διερευνητική από τον Marathon που είναι μανούλα στα decals ;) εννωοντας ? προτυνεις κατι ? τι μανουλα ρε ? φωτοτυπατζης ειναι ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση